Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Liviu Vârciu își vinde și apartamentul din Brașov: „Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile”

Liviu Vârciu își vinde și apartamentul din Brașov: „Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile”

Last Updated on septembrie 16, 2023 Liviu Vârciu își vinde toate proprietățile pentru a-și îndeplini un vis. Este dispus să-și asume riscuri uriașe pentru a realiza partea a doua a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”.

În ciuda faptului că nu a găsit un investitor dispus să îi susțină proiectul, actorul a dezvăluit într-un interviu pentru CANCAN.RO că intenționează să vândă apartamentul din Brașov, ceea ce reprezintă o decizie mare, mai ales având în vedere că în trecut a luat aceeași măsură în ceea ce privește proprietatea iubitei sale din București.

Liviu Vârciu își vinde și apartamentul din Brașov: „Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile” 1

Au trecut ceva ani, iar în mai vom filma partea a doua. Am strâns ceva bani. Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile. La prima serie i l-am vândut pe-al Andei, acum pe al meu. Dar am încredere foarte mare în proiect”, a declarat Liviu Vârciu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu mai bine de patru ani în urmă, Anda Călin, partenera de viață a actorului, și-a pus în vânzare apartamentul din București și a direcționat toți banii obținuți către finanțarea producției filmului lui Liviu Vârciu.

Cheltuielile pentru acest proiect au ajuns la suma de 400.000 de euro, în ciuda faptului că vedeta TV nu a remunerat actorii care au jucat în prima parte a filmului său.

Pentru prima parte, actorii au acceptat să joace fără să fie plătiți. Ne-am scos investiția, ne-am plătit toate facturile, dar bani nu prea au mai rămas.

Pentru partea a doua, îmi doresc să aduc și doi actori de la Hollywood, sunt în discuții avansate cu aceștia. Mai am nevoie cam de 250.000 de euro, pentru acest film”, a completat Vârciu, potrivit wowbiz.ro.

Liviu Vârciu va fi în centrul atenției până în luna mai, când producția pentru partea a doua a filmului său începe, deoarece actorul are un rol principal într-un serial numit „Tătici”, care va fi transmis pe postul de televiziune Antena 1.

Am rolul principal în Tătici, serialul de pe Antena 1. Sunt un tătic cu trei copii. Mămica e Diana Cavalioti, am cunoscut-o la filmări, e o actriță foarte talentată”, a mai spus vedeta, conform RTV.

Totodată, chiar dacă este prins cu filmările la acest serial, cât și pentru alte două emisiuni ale trustului, Liviu Vârciu își face timp și pentru prima sa iubire, muzica și trupa L.A:

Suntem cu festivalurile retro. L-am pus la treabă și pe George Călin, care ne-a promis o piesă nouă în două săptămâni”.

Previous Story

Stenograme. Cum îi învăța mama lui Vlad Pascu pe prietenii lui să mintă. „Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net”

Next Story

Tatăl Robertei din Brașov, mesaj pentru mama drogatului, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: „O invit din nou la cimitir, la copilul meu. Dna. Miruna să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența”