Stenograme. Cum îi învăța mama lui Vlad Pascu pe prietenii lui să mintă. „Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net”

Last Updated on septembrie 16, 2023 Protejați de sistem ani la rând, familia șoferului drogat, care a ucis o fată în Brașov, nu și-a dat seama că este interceptată rapid de procurori. Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Din primele informații, mama lui Vlad Pascu a luat legătura cu martorii din dosar. Digi24 a obținut dialogul interceptat din care reiese că femeia încearcă să îi învețe pe prietenii lui Vlad Pascu ce să spună și cum să reacționeze în fața anchetatorilor.

Stenograme. Cum îi învăța mama lui Vlad Pascu pe prietenii lui să mintă. „Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net” 1

Stenograme din dosar: Miruna Pascu: Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?
Martoră: – Aa…adică să neg filmulețele?

Miruna Pascu: Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?… Martoră: Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

Miruna Pascu: Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.
Martoră: Cum adică?!

Miruna Pascu: Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da? Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

Amica lui Vlad Pascu face declarații cutremurătoare despre șoferul teribilist

Prietena lui Vlad Pascu afirmă că după ce consumau substanțe interzise adolescentul conducea mașina pe calea ferată.

Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând ‘Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani’, arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13- 14 aprilie 2023, în adresa din Bucureşti, str. Tipografilor, nr. 29, la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis “Maru”, Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoșteam şi doi băieţi pe care îi ştiam vag.

În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat pastile. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă…, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am luat de acolo.

De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm.”, a declarat adolescenta, potrivit wowbiz.ro.

Tânăra a povestit că a fost internată pentru dezintoxicare, iar în urma tratamentului primit nu a mai consumat deloc oxicodonă.

De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una.

Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora.

După ce am consumat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane.

Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc.

În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc.

Arăt că, atunci când era sub influenta stupefiantelor, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea”, se arată în documentul DIICOT.

Previous Story

Dan Air reia zbourile de la Aeroportul Brașov. „Aeronava a fost reparată iar zborurile vor opera după programul de mai jos”

Next Story

Liviu Vârciu își vinde și apartamentul din Brașov: „Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile”