Dan Air reia zbourile de la Aeroportul Brașov. „Aeronava a fost reparată iar zborurile vor opera după programul de mai jos”

Last Updated on septembrie 16, 2023 Compania Dan Air a anunțat aseară că a reparat avionul la Bruxelles iar de astăzi reia zborurile restante de pe aeroportul Brașov.

Vă confirmăm că aeronava a fost reparată iar zborurile vor opera mâine dimineață după programul de mai jos:
DN324: Brașov 08:25 – Londra 09:35
DN325: Londra 10:50 – Brașov 15:40
DN326: Brașov 16:30 – Roma 17:40

Dan Air reia zbourile de la Aeroportul Brașov. „Aeronava a fost reparată iar zborurile vor opera după programul de mai jos” 1
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare și vă asigurăm că am făcut și facem tot ce este posibil pentru a minimiza întârzierile.
Cu stimă,
Echipa DAN AIR

În primele trei luni de la deschidere, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a fost tranzitat de circa 39.000 de persoane

Primii pași pe care noi i-am făcut în aceste trei luni de zile sunt destul de relevanți. Aeroportul din Brașov are, astăzi, aproape 39.000 de pasageri, un număr destul de însemnat dacă ne raportăm la cele trei luni de zile.

Dacă ar fi să comparăm și cu alte aeroporturi care au fost deschise în urmă cu 40-50 de ani, putem spune că ne-am comportat bine. Brașovul are mari șase să crească, avem deja zece destinații la care se poate ajunge de pe Aeroportul din Brașov, iar perspectivele sunt bune.

Pentru început, în perioada următoare, urmărim să găsim soluții să creștem perioada de la 12 la 16 ore, un timp suficient pentru a putea acomoda toate aeronavele care își doresc să aterizeze și să decoleze de pe aeroportul de la Brașov”, a declarat Adrian Veștea, intervievat prin telefon la Radio România Brașov FM, preluat de mytex.ro.

Veștea a reiterat convingerea sa că până la finele anului se va ajunge la 100.000 de pasageri, iar în 2024 numărul se va dubla.

Previous Story

Stenograme. Planul Mirunei Pascu pentru a-şi scoate fiul drogat din ţară, după ce a ucis o fată din Brașov. „Crede-mă, că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis”

Next Story

Stenograme. Cum îi învăța mama lui Vlad Pascu pe prietenii lui să mintă. „Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net”