Brașov. Povestea lui Ozzy, câinele pierdut în munții Bucegi și găsit după 5 zile. „Au fost oameni care și-au luat concediu să meargă cu mine pe munte”

Last Updated on septembrie 29, 2023 Mobilizare masivă pentru găsirea lui Ozzy, un câine din rasa Beagle dispărut în județul Brașov. Timp de cinci zile, Ozzy a fost căutat inclusiv cu ajutorul dronelor și al salvatorilor montani

Stăpâna cățelului din rasa Beagle a lipit afișe în zonă și a cerut ajutor și pe rețelele sociale pentru a-l găsi. Zeci de oameni impresionați de povestea lui Ozzy, care are probleme de sănătate și trebuia să primească medicamente, s-au mobilizat și au plecat în căutarea lui.

Brașov. Povestea lui Ozzy, câinele pierdut în munții Bucegi și găsit după 5 zile. „Au fost oameni care și-au luat concediu să meargă cu mine pe munte” 1

Ne-am dat seama că dacă fiecare dintre noi face un mic efort o putem ajuta pe Simona să-l găsească pe Ozzy. Și am mers cu prietenul meu să refacem traseul pe unde cățelul a fost pierdut”, spune o tânără, potrivit Digi 24.

„M-am întâlnit cu Simona spre seară, începea să se întunece, ea urca singură, m-a emoționat, rămânea singură pe munte, noi toți coboram, ea urca, urma să rămână la cabană, să-l caute, să-l aștepte că poate apare în zonă”, a adăugat o altă femeie.

Au fost oameni care și-au luat concediu să meargă cu mine pe munte, oameni care au alergat ultra maraton doar ca să-l caute pe Ozzy, oameni care au făcut schimb de tură și s-au trezit la 6 dimineața să urce să-l caute. Mă sunau oameni să mă întrebe dacă am unde sa dorm, dacă am ce să mănânc, dacă mă pot ajuta cu ceva”, a declarat Simona Dumitru pentru digi24.ro.

Ozzy a fost căutat inclusiv cu ajutorul dronelor și al salvamontiștilor.

Câinele a fost căutat pe traseul cabana Diham Mălăiești și Refugiul Țigănești, nu a fost găsit. Sâmbătă dimineață a fost văzut în zona cabanei Mălăiești, cei de acolo au încercat să-l prindă dar, probabil fiind foarte speriat, nu au reușit”, a precizat Răzvan Iancu – purtător de cuvânt la Primărie Râșnov:

Impresionanta mobilizare a avut până la urmă rezultat. Ozzy a fost găsit chiar de salvatorii montani, în zona Bran. După cinci zile de căutări, s-a întors în brațele stăpânei, anunță Observatorul Prahovean.

Previous Story

Adrian Veştea, despre o posibilă dimensiune militară a Aeroportului Braşov. „Așa putem să extindem platformele de îmbarcare”

Next Story

Mergi? Un kürtőskalács de 20 de metri şi un „kürtős de aur”, la Festivalul deliciilor dulci de la Sfântu Gheorghe