Pianistul Horia Mihail: „Voi zbura de pe Aeroportul Brașov!!! Sper ca tot mai mulți brașoveni să considere aeroportul o opțiune viabilă pentru călătoriile lor, mai ales că mai avem aproximativ 30 de ani de așteptat până când vom fi conectați la lume prin autostrăzi”

Last Updated on septembrie 8, 2023 Pianistul Horia Mihail anunță că va zbura de pe Aeroportul Brașov și le ere brașovenilor să-i urmeze exemplu, să aleagă aeroportul local, după care au așteptat atâția ani.

Horia Mihail: „Voi zbura de pe Aeroportul internațional Brașov!!!
La nici trei luni de la inaugurare, am cumpărat un bilet de avion cu destinația Londra pentru un concert la începutul lunii octombrie.

Pianistul Horia Mihail: „Voi zbura de pe Aeroportul Brașov!!! Sper ca tot mai mulți brașoveni să considere aeroportul o opțiune viabilă pentru călătoriile lor, mai ales că mai avem aproximativ 30 de ani de așteptat până când vom fi conectați la lume prin autostrăzi” 1

Pentru mine, ca pianist călător, acest lucru înseamnă foarte mult: economisesc energia proprie, câștig câteva ore pe care altminteri le-aș fi petrecut pe DN1 și, nu în ultimul rând, îmi rămân și niște bani (parcarea la Otopeni și benzina dus-întors până acolo).

Sper ca tot mai mulți brașoveni să considere aeroportul o opțiune viabilă pentru călătoriile lor, mai ales că mai avem aproximativ 30 de ani de așteptat până când vom fi conectați la lume prin autostrăzi”.

Aeroportul Brașov – Dan Air, ce ofertă de bilete

Acum, odată cu concurența Wizz Air, plus anunțatele viitoare zboruri cu Fly Lili ori Air France, Dan Air a aruncat mănușa concurenței.

Compania românească a făcut următorul anunț pentru zborurile de pe Aeroportul Brașov: „Septembrie vine cu o ofertă de nerefuzat! Profită de prețurile imbatabile, care încep de la doar 53,60 euro. Atenție, numărul biletelor cu preț redus este limitat. Intră acum pe www.danair.ro și rezervă-ți biletul. Ofertă valabilă până pe data de 10.09.2023”.

Pianistul Horia Mihail: „Voi zbura de pe Aeroportul Brașov!!! Sper ca tot mai mulți brașoveni să considere aeroportul o opțiune viabilă pentru călătoriile lor, mai ales că mai avem aproximativ 30 de ani de așteptat până când vom fi conectați la lume prin autostrăzi” 2

Așa cum am mai anunțat, compania aeriană românească va avea bază operațională pe Aeroportul Brașov, unde va aloca un avion de tip Airbus A320, de la finele lunii octombrie a.c., potrivit mytex.ro

Cele cinci rute noi pe care Dan Air le va opera din Brașov din noiembrie sunt spre Paris CDG (Franța), Oslo (Norvegia), Dublin (Irlanda), Tel Aviv (Israel) și Dubai DWC (Emiratele Arabe Unite). Zborurile comerciale regulate din Brașov spre cele cinci aeroporturi noi vor fi operate cu o frecvență de un zbor pe săptămână pe fiecare dintre ele.

Previous Story

Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului

Next Story

Adrian Veştea, despre Aeroportul Brașov. „Am toată convingerea că, până la finalul anului, avem şansa să ajungem la aproape 100.000 pasageri, ceea ce e o cifră importantă pentru jumătate de an de funcţionare”