Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului

Last Updated on septembrie 8, 2023 Sâmbătă are loc Forza Zu, în Piața Sfatului din Brașov. Organizatorii au vnit cu noi detalii prentru buna desfășurare a evnimentului.

Radio ZU: „❓La ce oră se face accesul? Ce e permis? Ce nu e permis? Ce artiști urcă pe scenă? Unde găsesc harta evenimentul? Ce restricții de trafic sunt?
✅ Găsești aici tot ce trebuie să știi despre #ForzaZU2023!
Ne vedem sâmbătă, 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov! This is #ForzaZU! 💚”

Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului 1 Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului 2 Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului 3 Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului 4 Brașov. Forza Zu: Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului 5

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023, potrivit Antena 3.
Carla’s Dreams
Delia
Andra
Loredana
Spike

The Motans
Grasu XXL
Puya
3 Sud Est
Mira
Andia
Cabron
Nicole Cherry

Feli
Holograf
Alina Eremia
Mario Fresh
Irina Rimes
Jo
Juno
Connect-R
Raluka
Lidia Buble
Cătălin Crișan
Misha Miller
Theo Rose
ASIA

Testul „Forza Zu”: Sâmbătă, vedem cum se circulă cu benzi dedicate doar pentru autobuze

RATBV a anunţat că sâmbătă, 9 septembrie, când în Piaţa Sfatului de va desfăşura evenimentul „Forza Zu” va suplimenta capacitatea de transport pe mai multe linii de transport în comun.

De la ora 15.00, RATBV măreşte capacitatea pe liniile către centrul Braşovului
Astfel, încă de la orele 15.00, autobuzele de pe 13 linii care converg în Livada Poştei, respectiv 1, 2, 2B, 4, 5, 6, 16, 17, 28, 31, 34, 36 şi 41, vor circula potrivit orarelor specifice unei zile lucrătoare. În aceste condiţii, doar pe aceste trasee vor fi în circulaţie minim 85 de autovehicule/oră şi sens, anunță bzb.ro.

Tot de la orele 15.00, autobuzele de pe liniile 50 şi 52 vor circula pe ambele sensuri de deplasare doar pe strada Mureşenilor, astfel că nu vor mai fi deservite staţiile N. Bălcescu şi Star. De asemenea, pentru a obţine o capacitate de preluare cât mai bună, va fi înfiinţată o staţie temporară în zona Hotel Capitol – Modarom.
Atât în această staţie temporară, cât şi în Livada Poştei vor fi prezente casieriţe ce vor vinde bilete.

Aşteptaţi de autobuze, la final
Pentru ca toţi spectatorii să ajungă cu bine acasă după terminarea concertului, sâmbătă, după orele 22.00, RATBV va concentra mijloace de transport în zona Livada Poştei – strada Lungă – strada Nicolae Iorga – bulevardul Iuliu Maniu, care vor fi puse în circulaţie la finalul spectacolului.

Benzi dedicate pentru mijloacele de transport în comun
Pentru a uşura accesul mijloacelor RATBV în zona centrală a oraşului, sâmbătă, 9 septembrie, vor fi amenajate temporar benzi dedicate transportului public pe zona Bulevardul Iuliu Maniu – Strada 13 Decembrie (Onix – Ceasul Rău) – Bulevardul Eroilor – Bulevardul 15 Noiembrie (giratoriu AFI).

„Organizarea noastră va fi una flexibilă. Vom avea oameni în teren care vor dispune măsuri pentru o utilizare cât mai eficientă a mijloacelor de transport, vom avea casieriţe în Livada Poştei şi staţia temporară Capitol pentru ca toată lumea să-şi poată procura bilete, vom avea puncte de vânzare cu program prelungit.

Însă, pe lângă acestea, avem nevoie şi de sprijinul celor ce vor veni în centrul oraşului: îi rugăm să-şi lase pentru o seară maşinile acasă şi să ne lase să circulăm”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Mureşenilor, jumătate „pietonală”
Sâmbătă, 9 septembrie, după ora 16.00, str. Mureşenilor va avea banda de coborâre din Şchei închisă şi transformată în pietonală. Celelalte două benzi vor fi folosite în ambele sensuri de circulaţie – urcare, respectiv coborâre – doar de către mijloacele de transport public RATBV şi de către maşinile de intervenţie (Salvare, Pompieri, Poliţie).

Previous Story

Mergi? Astăzi se redeschide Cetățuia Brașovului. Parada cu cavaleri și domnițe pornește din Piața Sfatului

Next Story

Pianistul Horia Mihail: „Voi zbura de pe Aeroportul Brașov!!! Sper ca tot mai mulți brașoveni să considere aeroportul o opțiune viabilă pentru călătoriile lor, mai ales că mai avem aproximativ 30 de ani de așteptat până când vom fi conectați la lume prin autostrăzi”