Foto Brașov. Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă”

Last Updated on iunie 2, 2023 Allen Coliban a anunțat că se asfaltează noaptea pentru a diminua disconfortul șoferilor brașoveni. Lucrările de reparații străzi programate pentru această perioadă sunt în plină desfășurare. Se lucrează în continuare în cartierele Tractorul, Șchei, Dârste și Noua și Astra.

Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă. Terminăm Independenței până la finalul săptămânii. Continuăm apoi cu 1 Decembrie și cu celelalte străzi planificate pentru intervenții în această perioadă, în Tractorul.

Foto Brașov. Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă” 1

În procesul de asfaltare intră și refacerea fundațiilor canalelor și le ridicăm la cotă. Astfel de lucrări, fie nu s-au mai făcut de ani de zile, fie nu s-au făcut niciodată”.

Foto Brașov. Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă” 2

Odată cu terminarea lucrărilor pe străzile din cartierul Tractorul, în lotul 1, Valdek Impex – compania cu care municipalitatea are contract – va începe reparațiile pe b-dul Griviței, tronsonul dintre pasajul Fartec și intersecția cu Calea Feldioarei.

Foto Brașov. Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă” 3

Pe Lotul 2, de care se ocupă asocierea dintre SC Recon SA și SC RS Activ, se lucrează pe strada Cireșului, la lacul Noua și se execută reparații pavaje pe str. Mureșenilor, G. Barițiu și M. Sadoveanu (RS Activ). Recon a început frezarea carosabilului pe strada Uranus și continuă execuția pe str. Traian Demetrescu și Mierlei.

Foto Brașov. Allen Coliban: „Lucrăm noaptea la asfaltările din Tractorul. Diminuăm blocajele din trafic și reducem la minim disconfortul pentru brașovenii din zonă” 4

Toate acestea sunt lucrări de reparații majore, care presupun decapare mecanizată a unor tronsoane unde au apărut gropi, crăpături, văluriri sau burdușiri, și turnarea de covoare asfaltice.

Previous Story

Brașov. Clubul Corona Hochei, coordonat de Marius Gliga. „Brașovul are un potențial extraordinar”

Next Story

Brașov. Urs la Mall-ul AFI, ucis de autorități. „ Astăzi, în jurul orei 4.30, ursul a intrat în parcare la AFI”