Brașov. Strada Dobrogeanu Gherea este liberă, Compania Apa a amânat lucrările din lipsă de țevi

Last Updated on iunie 9, 2023 Compania Apa Braşov a amânat începerea lucrărilor pe strada Dobrogeanu Gherea, din cauza blocajului în aprovizionare cu conductele mari. Lucrările vor începe luni, 12 iunie, nu în 8 iunie, așa cum era anunțat, anunță newsbv.ro.

ACTUALIZARE CU PRIVIRE LA ÎNCEPEREA PROIECTULUI DE REABILITARE A REȚELEI DE CANALIZARE DE PE STRADA DOBROGEANU – GHEREA
Revenim cu informații de ultima oră și anunțăm că lucrările de reabilitare a rețelei publice de canalizare de pe strada Dobrogeanu Gherea vor începe, efectiv, în data de 12 iunie 2023.

Brașov. Strada Dobrogeanu Gherea este liberă, Compania Apa a amânat lucrările din lipsă de țevi 1
Amânarea acestora a fost determinată de problemele apărute cu aprovizionarea, transportul și depozitarea conductelor de mari dimensiuni pe care le vom folosi, având un diametru de DN600mm și o lungime de 6 metri/bucată.

 

Începând cu data de 12 iunie 2023, traficul va fi blocat pe strada Dobrogeanu – Gherea pe ambele sensuri, între intersecția cu str. Molidului și intersecția cu str. Pictor Pop, iar circulația va fi dirijată prin panouri de presemnalizare și direcționare, montate la cele două intersecții.

Pe timpul lucrărilor, accesul va fi permis doar pentru riverani. Facem apel la înțelegerea lor, deoarece adâncimea la care se lucrează, dimensiunea conductelor, neprevăzutul, cât și spațiul de manevră foarte limitat, vor face ca aceste lucrări să fie deosebit de dificile.

Precizăm că pe toată perioada lucrărilor, Compania Apa Brașov își va respecta obligațiile contractuale față de toți cetățenii afectați din aceasta zonă, asigurând preluarea apelor menajere.
Îi sfătuim, și îi rugăm totodată, pe conducătorii auto ca în această perioada să găsească rute alternative pentru evitarea acestei zone.

Ne cerem scuze locuitorilor din cartier pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Compania Apa Braşov, conform Monitorul Expres.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Curse speciale RATBV din Brașov, la Zilele Porților Deschise. Flavia Boghiu: „Frecvența va fi de 10 minute”

Next Story

Turnul CET Brașov ar putea fi demolat. Construit în 1986, Turnul a ajuns ruină