Aeroportul Brașov. Curse speciale RATBV din Brașov, la Zilele Porților Deschise. Flavia Boghiu: „Frecvența va fi de 10 minute”

Last Updated on iunie 8, 2023 Primăria anunță că înființează, temporar, linia expres 28E, care va circula în 10 și 11 iunie, și care va pleca din Livada Poștei începând cu ora 11.00 spre Aeroportul Brașov, la evenimentul de deschidere. Și Primăria Cristian anunță că va organiza transport gratuit pentru locuitorii din comună.

Frecvența autobuzelor din Brașov va fi la 10 minute și va fi asigurată cu autobuze de mare capacitate, articulate. Totodată, pentru a asigura transportul brașovenilor în cartiere la finalul vizitei, programul pe 11 linii de transport va fi prelungit, în acest weekend, și după ora 00:00.

Aeroportul Brașov. Curse speciale RATBV din Brașov, la Zilele Porților Deschise. Flavia Boghiu: „Frecvența va fi de 10 minute” 1

În acest weekend, odată cu deschiderea porților aeroportului pentru public, organizată de către Consiliul Județean, îi invităm pe brașoveni să folosească transportul public pentru a ajunge acolo. Vom înființa linia 28E pentru acest week-end, pentru 10 și 11 iunie, care va pleca din Livada Poștei cu o frecvență de 10 minute, și pe care brașovenii o vor putea folosi pentru a ajunge la aeroport, între orele 11 dimineața și 12 noaptea, pot să viziteze Aeroportul Brașov.

Mai mult decât atât, cei care se întorc la ora 23:00 vor găsi în Livada Poștei autobuze care merg spre cartierele Brașovului, 11 linii cărora le-am prelungit programul până aproape de ora 1:00 noaptea”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, potrivit mytex.ro.

Transport gratuit din Cristian la concertele de la Zilele Porților deschise. Programul plecărilor

Primăria Cristian anunță că pune la dispoziția locuitorilor autobuze pentru evenimentul Zilele Porților deschise la Aeroportul Brașov, 10 și 11 iunie.
Construirea primului aeroport de la zero în România ultimilor 50 de ani, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav (GHV), o realizare fără precedent pentru o autoritate administrativă județeană a fost finalizată, sub conducerea președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea.

 

Zilele Porților Deschise organizate de Regia Autonomă „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” RA în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, Primăria Orașului Ghimbav și Instituția Prefectului Județul Brașov vor preceda deschiderea oficială a aeroportului. Acestea vor avea loc în 10 și 11 iunie 2023 și vor fi pline de show-uri aviatice, concerte, tururi ghidate în terminalul Aeroportului, expoziții outdoor cu tematică de aviație, spectacole de lasere și focuri de artificii.

Pentru toți cei interesați de oportunitatea unică de a lua parte la evenimentul anului pentru județul Brașov, Primăria și Consiliul Local Cristian vin în întâmpinarea dumneavoastră cu un program special de transport gratuit între Cristian și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și retur, pentru datele de 10 și 11 iunie 2023.

Plecările se vor face din fața Primăriei Cristian, respectiv din zona special amenajată la aeroport, după următorul program:
𝟭𝟬.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟭𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯
🕚 11:00 – Cristian – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav
🕒 15:00 – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav – Cristian
🕞 15:30 – Cristian – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav
🕖 19:00 – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav – Cristian

Aeroportul Brașov. Curse speciale RATBV din Brașov, la Zilele Porților Deschise. Flavia Boghiu: „Frecvența va fi de 10 minute” 2

Bineînțeles, pentru toți cei care vor veni cu mașinile personale, organizatorii evenimentului au prevăzut locuri de parcare în cadrul parcării aeroportului.
🎉 Vă invităm, alături de organizatori, să împărtășim împreună bucuria și mândria unei realizări de excepție pentru întreg județul Brașov!” transmit reprezentanții Primăriei Cristian.

Ministrul Transporturilor a anunţat că Aeroportul Braşov-Ghimbav va efectua curse internaţionale, de la mijlocul lunii iunie

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, marţi, că a semnat Ordinul de ministru prin care Aeroportul Braşov-Ghimbav ca putea opera curse internaţionale, de la mijlocul lunii iunie, relatează G4Media.

Aeroportul Braşov va putea opera curse internaţionale! Am semnat astăzi Ordinul de Ministru prin care Aeroportul Braşov-Ghimbav, aflat în coordonarea Consiliului Judeţean Braşov, a fost certificat ca aeroport internaţional şi va putea opera curse externe de la mijlocul lunii iunie”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

Previous Story

(Foto) Râșnoveanul care l-a întâlnit pe regele Charles al Marii Britanii. „Fostul meu coleg de generală, l-a întâlnit pe rege chiar în Viscri, acolo unde slujește de peste 10 ani ca preot”

Next Story

Brașov. Strada Dobrogeanu Gherea este liberă, Compania Apa a amânat lucrările din lipsă de țevi