Aeroportul Brașov. Dan Air: „Am pregătit 5.000 de bilete la doar 49 de euro/persoană, doar la zborurile selectate”

Last Updated on iunie 12, 2023 Aeroportul Brașov. Dan Air a anunțat astăzi că a pus în vânzare 5.000 de bilete la prețul de 59 de euro, la mai multe zboruri internaționale. Compania românească low-cost are curse regulate de pe Aeroportul Brașov începând din data de 15 iunie

Bilete la super preț pentru destinațiile tale favorite! Doar în această săptămână poți beneficia de reducere. Am pregătit 5.000 de bilete la doar 49 de euro/persoană. Grăbește-te și rezervă-ți acum următoarea destinație. Atenție! Oferta se aplică doar la zborurile selectate”, este mesajul Dan Air, potrivit mytex.ro.

Aeroportul Brașov

Aeroportul Brașov. Dan Air: „Am pregătit 5.000 de bilete la doar 49 de euro/persoană, doar la zborurile selectate” 1

Beneficiile DAN AIR
La orice bilet economy te bucuri de 2 x bagaje de cală de 23 kg complet gratuite + un bagaj de mână de 10 kg.
La orice bilet Business Class te bucuri de 2 x bagaje de cală de 32 kg + 1 x bagaj de mână de 10 kg.
Vezi toate condițiile bagajelor gratuite aici

Servicii la Bord Incluse
La DAN AIR te bucuri de servicii de catering la bordul aeronavelor incluse în prețul biletului, precum și alte servicii gândite special pentru confortul pasagerilor noștri.

Clasa Business
Toate avioanele DAN AIR vor avea clasă business dedicată, cu multiple facilități începând de la confortul pasagerilor până la prioritate la îmbarcare și servicii premium.

Aeroportul Brașov și-a deschis porțile

Aeroportul Internaţional Braşov- Ghimbav, a fost neîncăpător pentru zecile de mii de braşoveni care au mers să vadă cum arată Aerogara. Evenimentul „Ziua porţilor deschise de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”, programat pentru datele de 10 şi 11 iunie, având ca slogan „Inima României prinde aripi!”.

Este un eveniment extrem de important, este un eveniment pe care noi îl aşteptăm de foarte multă vreme. Aeroportul de la Braşov este o aşteptare de peste 30 de ani pentru cetăţenii judeţului nostru. Consider că merităm acest aeroport atâta vreme cât din punct de vedere economic judeţul Braşov contribuie cu 3,5%, suntem pe locul 5 la nivelul PIB-ului pe anul trecut. Suntem o destinaţie turistică importantă”, a declarat Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, citat de Antena 3.

Braşovenii pot face aeroportul profitabil

Adrian Veştea, le-a transmis braşovenilor că „este aeroportul nostru, al tuturor, dar pentru ca el să poată deveni profitabil, aveţi o datorie: vă îndemn să călătoriţi de pe Aeroportul Braşov şi să-l faceţi rentabil, fiindcă dumneavoastră veţi dicta piaţa şi destinaţiile spre care vor exista zboruri, dumneavoastră veţi fi cei care veţi umple fiecare aeronavă care va decola şi va ateriza la Braşov.

Aeroportul Brașov. Dan Air: „Am pregătit 5.000 de bilete la doar 49 de euro/persoană, doar la zborurile selectate” 2

(Aeroportul Brașov)

Începând de astăzi eu voi preda acest obiectiv investiţional celor care au obligaţia de a-l duce mai departe, dar este necesar să înţelegem că avem cu toţii datoria să-l sprijinim”.

Aeroport internaţional din 6 iunie 2023

În aprilie 2023 s-a realizat etapa verificării din zbor a procedurilor de zbor la Aeroportul Braşov, în vederea autorizării acestora.
În mai 2023 a avut loc evaluarea terminalului, a facilităţilor şi echipamentelor aflate pe amplasamentul de la Ghimbav, în vederea certificării Aeroportului Braşov ca aeroport internaţional, scrie bzb.ro.

În mai 2023 a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor de construcţie a clădirii de contingenţă şi de funcţionalizare a echipamentelor de navigaţie aeriană aferente turnului de control remote.

În 12 mai 2023, IATA (Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni) a emis documentul oficial de alocare a codului de locaţie de aeroport pentru Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, care este GHV.

În 6 iunie 2023, Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav a fost certificat ca aeroport internaţional, prin ordinul Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii.
Conform informaţiilor Consiliului Judeţean Braşov, valoarea lucrărilor la Aeroportul Braşov – Ghimbav se ridică la 140 de milioane de euro.

Previous Story

Brașov. Urs capturat în zona Sub Tâmpa. Ursoaică, cu 3 pui, rănită la picior, dusă la sanctuarul din Zărneşti

Next Story

Surse. Adrian Veștea „părăsește” Brașovul pentru București. Propunerea pentru Ministerul Dezvoltării în noul guvern