Aeroportul Brașov. Dan Air a introdus două noi curse. Continuă angajările la Aeroport

Last Updated on iunie 20, 2023 Dan Air introduce două noi destinații de la Aeroportul Brașov, odată cu modificarea orarului curselor de linie pe care le operează, pentru a se plia pe programul de 12 ore, de la 7.00 la 19.00, al Aeroportului Brașov.

Este vorba de două orașe din Spania, Madrid și Malaga. Pentru capitala Spaniei, e rezervată sâmbăta, când prima cursă vine de la Bucureşti, face haltă la Braşov, de unde preia călătorii spre Spania. Urmează zboruri directe Brașov-Madrid și înapoi. Ultima cursă a zilei e de întoarcere: avionul decolează din Madrid, oprește la Braşov, unde debarcă o parte din pasageri și apoi pleacă spre Bucureşti.

Aeroportul Brașov. Dan Air a introdus două noi curse. Continuă angajările la Aeroport 1 Aeroportul Brașov. Dan Air a introdus două noi curse. Continuă angajările la Aeroport 2

Scenariul e similar pentru Malaga, dar duminica. Prima cursă e Bucureşti Otopeni, Aeroportul Braşov, de unde avionul preia turişti și pleacă spre Malaga. Apoi, zboruri directe Brașov-Malaga și Malaga-Brașov. Ultima cursă de întoarcere din Malaga se face cu oprire la Braşov, apoi Bucureşti.

Iată orarul:
Sâmbătă/Saturday
DN287: București 07:00 – 11:20 Madrid (T1) (via Brașov)

Primul zbor charter operat de Aegean Airlines de pe Aeroportul Brașov

În pofida disputelor dintre unele companii aeriene și Romatsa, pe Aeroportul Brașov se întâmplă și lucruri bune. De exemplu, luni 19 iunie 2023, Aegean Airlines a operat primul zbor charter spre Heraklion (Grecia) cu Airbus A320neo (SX-NEE), anunță transilvania365.ro.

Continuă angajările la Aeroport

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” continuă angajările pentru aeroportul de la Ghimbav. Astfel, în 19 iunie, regia a anunţat că a scos la concurs a trei posturi de inspector, toate cu studii superioare, termenul de depunere a dosarelor de candidatură fiind 26 iunie, anunță bzb.ro

Prin procedura amintită se vor organiza concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi:
– 1 post de inspector de specialitate, gradul IA – Compartimentul Calitate şi Monitorizare a Conformităţii (6 ani şi 6 luni vechime în specialitate);

– 1 post de inspector de specialitate, gradul I – Biroul SMS – Sistem Management Siguranţă (3 ani şi 6 luni vechime în specialitate);
– 1 post de inspector siguranţă operaţională – Compartimentul Siguranţă şi Coordonare Operaţională (3 ani şi 6 luni vechime în specialitate).

Dosarele de candidatură se pot depune până în data de 26 iunie, ora 16.00, la sediul Consiliului Judeţean Braşov, B-dul Eroilor nr. 5, la secretarul comisiei de concurs, Belu Gabriela, camera 313, etajul III, tel. 0268/410777 int. 130, de luni până joi între orele 8.00-16.00 şi vineri între orele 8.00-13.00, adresă de email gabriela.belu@brasovairport.ro.

Previous Story

Brașov. Protest al taximetriștilor, astăzi. Circulația autobuzelor pe mai multe artere principale va fi afectată

Next Story

(Video) Ursoaica și cei trei pui ai ei duși la rezervația din Zărnești au trecut de carantină. „Mama cu cei trei pui mici nu mai are nici o șansă la o viață normală în pădure”