Tânăr atacat de urs, la Codlea. Tatăl său a sunat la 112

Last Updated on mai 23, 2023 Un tânăr de 29 de ani a fost transportat luni în stare gravă la spital, după ce a fost mutilat de urs în timp ce păzea o turmă de oi la o stână din Codlea, Braşov.

În momentul în care câinii s-au alertat și au alergat către un luminiș tânărul, în vârstă de nouă 29 de ani, s-a dus să vadă ce se întâmplă, moment în care ursul a ieșit din tufiș și l-a atacat, anunță Antena 3.

Tânăr atacat de urs, la Codlea. Tatăl său a sunat la 112 1

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital cu răni multiple, atât în zona feței, scalpului, cât și a membrelor, dar și toracice.

Tatăl acestuia a fost cel care l-a scos din ghearele ursului și a alertat autoritățile, iar acum acestea iau în calcul și recoltarea ursului, pentru că, potrivit specialiștilor, un urs care odată a atacat un om o va face din nou și este periculos, mai ales că zona este una foarte des tranzitată de turiști, fiind în apropierea ștrandului Codlea.

Un pui de urs a fost omorât de mașină în județul Covasna. Este al doilea din acest an

Un pui de urs în vârstă de doar câteva luni a fost accidentat mortal de un autoturism, în județul Covasna. ”Avea 3-4 luni, era micuț. Este al doilea din acest an”.

Animalul sălbatic a fost descoperit luni dimineață, iar un echipaj al IPJ Covasna a sesizat autoritățile de Mediu. „Ne-au anunțat colegii de la Serviciul Arme și Muniții din cadrul IPJ Covasna, am fost pe teren și am făcut documentele ca să poată fi dus la incinerare. Avea 3-4 luni, era micuț.

Este al doilea din acest an”, ne-a spus comisarul-șef al Gărzii de Mediu Covasna, Lucian Cândea, conform Kanal D.
La fața locului s-au deplasat angajații Gărzii de Mediu Covasna, un reprezentant al fondului cinegetic și un medic veterinar.

Previous Story

Doi frați din Brașov, locul 2 la Raliul Poloniei, juniori. Cel mai bun „spartan” al României: Florica Bărlădeanu, poliţistă în Bran

Next Story

Brașov. Ro-Alert: Urs pe Calea București. Trei copii fugăriți de urs în Argeș