Doi frați din Brașov, locul 2 la Raliul Poloniei, juniori. Cel mai bun „spartan” al României: Florica Bărlădeanu, poliţistă în Bran

Last Updated on mai 22, 2023 Doi frați din Brașov, Norbert Maior și Francesca Maior, au participat la Raliul Poloniei și au terminat  pe locul 2 în clasamentul juniorilor. Ei au fost depășiți doar de echipajul norvegian Ola Nore jr. și Rune Eilerstsen.

Este cea mai bună clasare a lui Norbert și Francesca Maior în competiția continentală, unde au revenit după o pauză de aproape un an. Printre cei pe care tinerii brașoveni i-au depășit se numără și Max McRae, nepotul legendarului Colin McRae, scrie mytex.ro.

Doi frați din Brașov, locul 2 la Raliul Poloniei, juniori. Cel mai bun „spartan” al României: Florica Bărlădeanu, poliţistă în Bran 1

Suntem foarte bucuroși pentru rezultat, dar suntem la fel de bucuroși că am găsit resursele de a fi în Polonia. Plecăm de aici cu speranța că vom reuși să ne aflăm și la startul următoarei etape, din Letonia, însă va trebui cu siguranță să muncim pentru a găsi sprijinul și resursele necesare pentru ca acest lucru să devină realitate”, a relatat Norbert Maior, potrivit Prosport.

La seniori, Simone Tempestini a terminat pe locul 8 Raliul Poloniei, a treia etapă din Campionatul European. Copilot i-a fost Sergiu Itu.

Cel mai bun „spartan” al României: Florica Bărlădeanu, poliţistă în Bran

Florica Bîrlădeanu, şeful Poliţiei Staţiunii Bran, a urcat din nou pe primul loc al podiumului la evenimentul sportiv de alergare montată, ce a a avut loc sâmbătă, 20 mai, la Cheile Grădiştei, din localitatea Moieciu.

Doi frați din Brașov, locul 2 la Raliul Poloniei, juniori. Cel mai bun „spartan” al României: Florica Bărlădeanu, poliţistă în Bran 2

„Spartan Race România” este evenimentul care a adunat la ediţia de anul acesta peste 1.000 de participanţi. De această dată, Flori, aşa cum îi spun colegii, a ales să parcurgă un traseu montan dificil, de 21 de kilometri, în care a avut de depăşit nu mai puţin de 30 de obstacole.

Terenul denivelat, rădăcinile ascunse, căţărarea pe diverse impedimente sau alegarea printre tufişuri nu au fost un obstacole de nedepăşit pentru poliţista din Bran, care a finalizat cursa într-un timp ce i-a adus şi de această dată primul loc în clasament.

Pentru comisarul de poliţie Florica Bîrlădeanu concursul pe care l-a câştigat la evenimentul de alergare montană în acest weekend nu este unul singular. Aceasta are în palmares peste 30 de titluri de campion naţional, european sau mondial, adunate de-a lungul competiţiilor de kaiac-canoe la care a participat ca sportiv de performanţă.

De peste 14 ani activitatea sa sportivă a împărţit-o armonios şi cu cea de poliţist, unde a onorat cu aceeşi implicare Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Flori, te felicităm pentru rezultatele obţinute, îţi urăm succes şi îşi ţinem pumnii pentru următoarele competiţii sportive, la care suntem convinşi că ne vei reprezenta cu aceleaşi succes“, au transmis colegii din IPJ Braşov, conform bzb.ro.

Previous Story

Școlile din Brașov cu 2 sau 3 schimburi pentru elevi. „Nu a fost construită nici măcar o singură sală de clasă în ultimii 5 ani”

Next Story

Tânăr atacat de urs, la Codlea. Tatăl său a sunat la 112