Video Brașov. Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășan. „Continua deszăpezirea. Vremea este în continuare este foarte rece în inima munților Făgăraș”

Last Updated on mai 22, 2023 Drumarii din Brașov anunță că încă acționează pentru deszăpezirea Transfăgărășanului, unde stratul de zăpadă este de 5 metri, anunță Biz Brașov.

DRDP Brașov: „❄Continua deszăpezirea Transfăgărășanului❄
🟠În zona în care intervin utilajele în acest moment grosimea zăpezii de pe carosabil depășește 5 metri.

Video Brașov. Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășan. „Continua deszăpezirea. Vremea este în continuare este foarte rece în inima munților Făgăraș” 1

🟠Vremea este în continuare este foarte rece în inima munților #Făgăraș dar, cu toate acestea, lucrările avansează bine astfel încât drumul să fie deschis până la jumătatea lunii iunie

Acțiune de deszăpezire în forță și pe Transalpina

Cea mai înaltă șosea din România se pregătește pentru a primi turiștii. Angajații de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova acționează în zonă cu 4 utilaje.

Statul de zăpadă pe Transalpina ajunge și la 4 metri înălțime. Reprezentații Companiei Regionale de Drumuri și Poduri Craiova susțin că doresc să deschisă circulația pe acest sector de drum pe 30 Iunie, anunță Europa FM.

Dacă vremea va permite este posibil ca termenul să fie mai scurt. Cristi Tudor, de la Direcția Regională de Drumuri și poduri Craiova: „Facem un apel la conducătorii auto să nu încerce să pătrundă în sectorul de drum închis dintre Rânca și Obârșia Lotrului pentru că se expun la un real pericol. Pe partea carosabilă încă este zăpadă. Acum ea pare topită, dar noaptea, din cauza temperaturilor foarte scăzute din zona montană, îngheață și riscul la care s-ar expune dacă ar intra pe acest sector de drum este unul real și foarte, foarte mare”.

Previous Story

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental”

Next Story

Brașov. Piaţa volantă va ajunge şi în zona Bartolomeu – Avantgarden. Viceprimarul Flavia Boghiu: „Proiectul piețelor volante este un succes! Primele piețe organizate în Răcădău, Schei și Noua, ne arată clar că brașovenii își doresc să aibă acces la fructe, legume și verdețuri de calitate, direct de la producători”