Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental”

Last Updated on mai 22, 2023 Moarte violentă pentru un șofer, duminică, 21 mai, în jurul orelor 19.30, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Brașov.

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental” 1

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental” 2
În accident a fost implicat un singur autoturism care a ieșit în afara părții carosabile și a lovit frontal un pom ornamental”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov.
Din impact a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului, șoferul fiind inconștient în momentul în care echipajele ISU, anunță mytex.ro.

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental” 3

Din păcate, in ciuda eforturilor făcute de echipajul medical, a fost declarat decedat”, a transmis maior Ciprian Sfreja, reprezentantul ISU Brașov, potrivit bzb.ro.

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental” 4

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echiaj de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul SAJ Brașov.
Traficul rutier a fost restricționat temporar pe o bandă, fiind reluat după finalizarea cercetărilor de la fața locului.

Previous Story

(Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice”

Next Story

Video Brașov. Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășan. „Continua deszăpezirea. Vremea este în continuare este foarte rece în inima munților Făgăraș”