(Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice”

Last Updated on mai 21, 2023 Ambasadorul desemnat al Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec, și-a luat în primire postul, la începutul acestui an. Ea a postat pe Twitte un mesaj de apreciere la adresa Brașoovului.

Ambasador Kathleen Kavalec:Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice ❤️ #RomaniaFrumoasa”

(Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice” 1 (Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice” 2 (Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice” 3 (Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice” 4

Diplomat de carieră, Kathleen Ann Kavalec a supravegheat programe de asistenţă americane în străinătate. Ea a fost confirmată în post de plenul Senatului american în decembrie trecut, după ce a fost nominalizată de președintele Joe Biden vara trecută, scrie Europa Liberă.

Licențiată în Ştiinţe Politice la Univeristatea Berkeley din California, Kavalec are un master în politică externă la Universitatea Georgetown din Washington DC.

Pe 3 iulie 2018 a fost nominalizată de președintele Donald Trump pentru a fi ambasadoare în Albania.

Vorbeşte română, spaniolă, portugheză, franceză şi rusă.

Kavalec este membră în Serviciului Extern Superior din serviciul diplomatic american, cu rang de Ministru-Consilier.

În 2019 ea a fost șefă de misiune pentru Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Bosnia și Herțegovina, iar înainte a fost secretar adjunct în Biroul pentru afaceri europene și eurasiatice al Departamentului de Stat.

Pentru mine, este o mare plăcere să am posibilitatea de a vorbi cu oamenii direct în limba lor. Am studiat limba română și (…) din fericire, am avut timp să o studiez din nou înainte de a veni aici. Cred că este o limbă foarte frumoasă”, a spus Kavalec, într-un interviu pentru Antena 3. 

Previous Story

Actriță din Brașov, bătută în parcul Cișmigiu, din București, noi detalii. “Individul a rămas în parc și sub ochii mei a intrat în legătură cu alte două fete care erau pe marginea lacului”

Next Story

Foto Brașov. Accident mortal pe Aurel Vlaicu. „A lovit frontal un pom ornamental”