Actriță din Brașov, bătută în parcul Cișmigiu, din București, noi detalii. “Individul a rămas în parc și sub ochii mei a intrat în legătură cu alte două fete care erau pe marginea lacului”

Last Updated on mai 21, 2023 Andreea Hristu, o tânără actriță, originară din Brașov, a fost atacată de un bărbat în parcul Cișmigiu. Actrița a dezvăluit într-o postare pe contul personal de socializare că acesta a lovit-o și că nimeni nu ar fi intervenit, deși în apropiere mai erau și alți bărbați. La puțin timp după tragicul incident, actrița vine cu noi detalii.

Andreea Hriscu spune în continuare că regretă cele întâmplate, însă consideră că discuția poate fi abordată din două perspective. Una dintre ele este rolul societății civile, iar cealaltă intervenția autorităților.

Actriță din Brașov, bătută în parcul Cișmigiu, din București, noi detalii. “Individul a rămas în parc și sub ochii mei a intrat în legătură cu alte două fete care erau pe marginea lacului” 1

În cazul meu, poliția a intervenit rapid, l-au și prins pe agresor și a fost dus la secție. Dar nu asta se întâmplă tot timpul. Trăim într-o țară liberă și individul este liber să-și spună punctul de vedere. Cu siguranță organele abilitate vor decide și vor face dreptate”, a spus Andreea Hristu la Antena 3 CNN, potrivit Fanatik.

Agresorul din Cișmigiu a intrat în contact cu alte două fete

Actrița spune însă că după întreg incidentul din Cișmigiu, agresorul a intrat în contact cu alte două fete. Sub ochii ei, bărbatul se apropia de ele, iar atunci, Andreea Hriscu a dat și cel de-al doilea telefon la 112.

Individul a rămas în parc și sub ochii mei a intrat în legătură cu alte două fete care erau pe marginea lacului, moment în care am sunat pentru a doua oară la 112 și am urgentat venirea echipajului de poliție. Eu am sunat la 112 în urma unei agresiuni verbale, care ea însăși este o agresiune.

Pe mine, pentru faptul că a îndrăznit să mă agreseze fizic m-a pus într-o stare de șoc, moment în care eu nu am mai putut reacționa și doar m-am apărat la agresiunea lui și ulterior la lovirea directă cu propria mea plasă de cărți. Este cutremurător și revoltător“, a mai spus actrița Andreea Hristu.

Actrița brașoveană a povestit întâmplarea revoltătoare pe rețelele de socializare.

Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece.

Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee.

Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.

Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă.

L.E. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere. Urmele fizice sunt minore, șocul e încă mare. Și revolta”., a scris Andreea Hristu pe Facebook, potrivit brasov.net.

Previous Story

Sibiul disperat, deja, de Aeroportul Brașov.  „Sibienii vor trebui să meargă la Brașov pentru a lua avionul spre Londra sau spre Barcelona”

Next Story

(Foto) Ambasadorul SUA: „Mi-a plăcut să mă întorc în minunatul oraș Brașov după 15 ani. Ce plăcere să ma plimb pe străzile sale istorice”