Brașov. O bătrânică de 90 de ani din Șchei şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Mirosul îngrozitor i-a alertat pe vecini

Last Updated on mai 4, 2023 Autoritățile au fost alertate de mai mulți brașoveni din Șchei din cauza  mirosului îngrozitor de la o casă. O bătrânică de 90 de ani din Braşov şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni.

Vecinii au simțit miros de mort și au alertat noaptea trecută autoritățile. Aceștia au mărturisit reporterului BizBrașov că atunci când treceau pe lângă casă simțeau un miros de mortăciune, dar nu s-au alertat decât atunci a devenit pregnant.

Brașov. O bătrânică de 90 de ani din Șchei şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Mirosul îngrozitor i-a alertat pe vecini 1

Pensionara şi fiul său de 58 de ani locuiau împreună, după ce bărbatul fusese părăsit de soţie. Lucra la o firmă de telecomunicaţii, dar în ultima vreme căzuse în patima alcoolului şi suferea de ciroză, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Bătrânica se ocupa de el, iar când sfârşitul omului a venit, femeia nu a anunţat autorităţile. L-a învelit în prosoape şi a aşteptat. Poate simţea că nici ea nu mai avea mult de trăit sau i-a fost greu să se despărată de copilul ei, probleme financiare, toate motivele sunt posibile şi luate în calcul până la aflarea adevăratului motiv.

Vecinii spun că nici femeia nu se afla într-o stare prea bună de sănătate şi că avea ceva probleme psihice.

Miercuri seara, când mirosul a devenit de nesuportat, oamenii au sunat după ajutor. Aşa avea să se facă macabra descoperire.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Gratuitățile la bagaje acordate de Dan Air

Next Story

Aeroportul Brașov, Indicativ „LRBV”. A trecut testul pentru certificarea ca aeroport internaţional