Aeroportul Brașov. Gratuitățile la bagaje acordate de Dan Air

Last Updated on mai 4, 2023 Compania low-cost Dan Air a venit cu precizări privind  gratuitățile la bagaje de care beneficiază cei care cumpără bilete la zborurile sale.

Astfel, la orice bilet achiziționat la clasa Economy beneficiezi gratuit de: 2 x bagaje de cală (2 x 23kg) – dimensiune: (100x80x30)cm; 1 x bagaj de mână (10kg) – dimensiune: (40x30x20)cm, anunță mytex.ro

Aeroportul Brașov. Gratuitățile la bagaje acordate de Dan Air 1

La orice bilet pentru Business Class beneficiezi gratuit de: 2 x bagaje de cală (2 x 32kg) – dimensiune: (100x80x30)cm; 2 x bagaj de mână (10kg) – dimensiune piesa mare: (55x40x20)cm / dimensiune piesa mică: (40x30x20)cm.

Rutele Dan Air de la Brașov sunt:

Brașov – Barcelona – Brașov (în fiecare marți) – de la 99 de euro (one way);
Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (în fiecare miercuri)- de la 89 de euro;

Brașov – Budapesta – Brașov (în fiecare marți, duminică) – de la 39 de euro;
Brașov – Londra LGW – Brașov (în fiecare vineri)- de la 79 de euro;
Brașov – Milano LIN – Brașov (în fiecare luni) – de la 72 de euro;

Brașov – München – Brașov (în fiecare sâmbătă) – de la 79 de euro;
Brașov – Nürnberg – Brașov (în fiecare joi)- de la 79 de euro;
Brașov – Stuttgart – Brașov (în fiecare joi) – de la 69 de euro.

Wizz Air, despre zborurile la Londra și Dortmund

De pe Aeroportul Brașov, Wizz Air va avea zboruri și către Dortmund, din 2 septembrie. Acestea vor fi în fiecare zi de joi și sâmbătă. Pentru această destinație, prețul biletelor începe de la suma de 119 lei – 24,99 euro, conform mytex.ro.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat în acest sens: „Suntem încântați să începem operațiunile din Brașov. Rămânem dedicați să oferim clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și la prețuri accesibile.

Noile legături de zbor sunt rezultatul investiției și creșterii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călători din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre către Londra și Dortmund”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Dan Air a vândut în prima lună bilete de avion de peste un milion de euro către Londra, Barcelona, Budapesta, Stuttgart, Munchen, Nuremberg

Next Story

Brașov. O bătrânică de 90 de ani din Șchei şi-a ţinut fiul mort în casă timp de două săptămâni. Mirosul îngrozitor i-a alertat pe vecini