Aeroportul Brașov. Dan Air a vândut în prima lună bilete de avion de peste un milion de euro către Londra, Barcelona, Budapesta, Stuttgart, Munchen, Nuremberg

Last Updated on mai 3, 2023 Brașovenii vor să zboare de acasă, dacă este să ne luăm după volumul de bilete de avion vândute, în condițiile în care Aeroportul încă nu s-a deschis. Compania aeriană Dan Air, prima care a anunțat că va opera zboruri de linie de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, a ajuns, în prima lună de la lansarea site-urlui, la vânzări de bilete de un milion de euro de pe aeroportul brașovean, care va fi deschis pe 15 iunie, anunță Biz Brasov. 

De altfel, Dan Air va opera primul zbor oficial de pe Aeroportul Brașov, destinația fiind Nuremberg.

Aeroportul Brașov. Dan Air a vândut în prima lună bilete de avion de peste un milion de euro către Londra, Barcelona, Budapesta, Stuttgart, Munchen, Nuremberg 1

Cele mai populare destinații pentru brașoveni sunt Londra, Barcelona și Budapesta. Abia apoi urmează destinațiile germane – Stuttgart, Munchen și Nuremberg. Există și o destinație care nu are încă destulă căutare, dar și aceasta urmează a fi păstrată în program. Esxte vorba de Milano.

Potrivit lui Matt Ian David, managerul Dan Air, este posibil ca între zborurile către Stuttgart și cătree Nuremberg să fie făcută o rocadă. Astfel, zborul către Stuttgart ar putea fi mutat spre dimineață (în fiecare joi), în timp ce cel căptre Nuremberg ar urma să fie mutat, în aceeași zi, dar către seară. „Aeroportul de la Nuremberg e deschis tot timpul, în timp ce Stuttgart-ul se închide seara”, a explicat sursa citată.

Aeroportul Brașov. Dan Air, planuri și pentru curse în nordul Europei

Compania românească low-cost a anunțat că ia în considerare ca pe viitor să opereze zboruri din Brașov către nordul Europei, la sugestia mai multor persoane interesate. În plan sunt curse spre Suedia (Stockholm, Göteborg și Malmö) și Danemarca (Copenhaga).

Dan Air a punctat, încă o dată, că cei ce-și cumpără bilete pe rutele sale vor beneficia de următoarele avantaje: bagaje gratuite, servicii de catering, clasa business.

Previous Story

Brașov. Coliban și Veștea s-au înțeles pe Cetățuie. Primăria o repară, Consiliul Județean o administrează

Next Story

Aeroportul Brașov. Gratuitățile la bagaje acordate de Dan Air