Brașov. Duminică, Festivalul Narciselor de la Vad. „Poiana arată cam în felul următor: este curată, este îmbietoare, iar narcisele sunt deja răsărite”

Last Updated on mai 9, 2023 Duminică va avea loc Festivalul Narciselor de la Vad, Făgăraș. Pe lângă frumusețea locului, vizitatorii se vor bucura de muzică și dans, anunță Adevarul.  În prezent, în dumbravă narcisele sunt răsărite şi există posibilitatea ca multe dintre ele să fie doar îmbobocite în perioada festivalului de duminică, 14 mai.

Poiana aşteaptă să o vizităm! Arată cam în felul următor: este curată, este îmbietoare, iar narcisele sunt deja răsărite, chiar dacă încă nu au atins punctul maxim de înflorire, însă aceasta se va întâmpla până când va avea loc festivalul”, a spus Cristinel Paltin, primarul comunei Şercaia, conform bzb.ro.

Brașov. Duminică, Festivalul Narciselor de la Vad. „Poiana arată cam în felul următor: este curată, este îmbietoare, iar narcisele sunt deja răsărite” 1

Edilul spune că în urmă cu mai mulţi ani, când festivalul a început să devină mai cunoscut şi vizitat de români de pe meleaguri mai îndepărtate, mulţi plecau cu braţele sau chiar cu maşinile pline de flori.

Potrivit lui Cristinel Paltin, acum nu se mai întâmplă la fel, românii ştiind să se bucure de flori acolo unde acestea cresc. Primarul spune că oamenii se duc, se bucură de narcise, după care pleacă şi lasă curat, în special de când există coşuri de gunoi în zonă. Ca de fiecare dată, în zonă vor fi muzică şi dansuri populare şi multă voie bună, alături de toate bunătăţile care se găsesc de fiecare dată în zona scenei.

Totodată, duminică, 23 mai, începând cu orele 12.00, Filarmonica Braşov a pregătit un eveniment muzical ce va avea loc în Poiana Narciselor din localitatea Vad, judeţul Braşov.
Acesta se numeşte „Ia cu Tine doar Muzica, lasă Narcisele în Poiană”.

Previous Story

Aeroportul Brașov, Indicativ „LRBV”. A trecut testul pentru certificarea ca aeroport internaţional

Next Story

Aeroportul Brașov. Primele anulări de zboruri. „Cei de la Dan Air nu mi-au trimis nici o informare, nici un ban înapoi. Am aflat din presă că e anulată aceasta rută”