Aeroportul Brașov. Primele anulări de zboruri. „Cei de la Dan Air nu mi-au trimis nici o informare, nici un ban înapoi. Am aflat din presă că e anulată aceasta rută”

Last Updated on mai 11, 2023 La câteva zile după ce a semnat un contract cu Aeroportul Brașov, Compania aeriană Dan Air anunță că anulează rutele spre aeroportul Linate din Milano şi spre aeroportul din capitala Ungariei.

În schimb,  a decis să suplimenteze numărul zborurilor săptămânale operate spre Nuremberg şi Munchen de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, anunţă BoardingPass.ro.Astfel, frecvenţa de operare a rutelor Braşov – Munchen şi Braşov – Nuremberg creşte de la unul la două zboruri pe săptămână pe fiecare dintre cele două rute.

Aeroportul Brașov. Primele anulări de zboruri. „Cei de la Dan Air nu mi-au trimis nici o informare, nici un ban înapoi. Am aflat din presă că e anulată aceasta rută” 1

Biletele de avion pentru zborurile suplimentare introduse pe rutele de la Braşov sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene. Toate zborurile vor fi operate cu Airbusuri A320 care au o capacitate de transport de 12 locuri în clasa business şi 162 în clasa economică, confor, bzb.ro.

Reacții în lanț după anularea curselor Dan Air

Am cumpărat 2 bilete dus-întors Brașov – Budapesta acum vreo lună și am aflat din presă că e anulată aceasta rută. Cei de la Dan Air nu mi-au trimis nici o informare, nici un ban înapoi. Voi sesiza ANPC și apoi mă voi adresa instanței, dacă e cazul”, a precizat o persoană pe contul de Facebook MyTex Știri Online Brașov.

Eu am cumpărat bilete pentru Budapesta acum o lună si am aflat din presă că s-a anulat ruta asta. Cei de la Dan Air nu m-au informat în nici un fel, nu răspund la mail-uri sau pe altă platformă, nu au număr de telefon, nu au un birou fizic listat pe site. O să fac sesizare la ANPC și încerc și în presă, poate află lumea, de fapt, ce companie sunt…”, a relatat altcineva.

Nu au date de contact (Dan Air – n.r.). Am vrut să fac ieri rezervare pentru 1 iulie München-Brașov. Norocul meu a fost că asteptam un răspuns și urma să fac astăzi. Ei, astăzi s-a modificat ziua de zbor pentru vineri 30 iunie! Nu ai cum lua legătura cu ei. Ce se întâmpla dacă făceam rezervare? Pe site-ul oficial al aeroportului din München nu apare Brașov pe 30 iunie si nici această firmă”, a menționat un altul.

Previous Story

Brașov. Duminică, Festivalul Narciselor de la Vad. „Poiana arată cam în felul următor: este curată, este îmbietoare, iar narcisele sunt deja răsărite”

Next Story

Brașov. Se redeschide Canionul 7 Scări din 13 mai. Tarifele stabilite