Foto. Accident Brașov. Mașină răsturnată într-o prăpastie pe drumul de Poiană. 5 persoane rănite

Last Updated on aprilie 26, 2023 Cinci persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o prăpastie, în timp ce se afla pe drum spre Poiana Braşov.

În jurul orei 02.45, poliţiştii Biroului Rutier Braşov au fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Calea Poienii din municipiul Braşov, ar fi avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul.

Foto. Accident Brașov. Mașină răsturnată într-o prăpastie pe drumul de Poiană. 5 persoane rănite 1

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul, care circula spre Poiana Braşov, a părăsit partea carosabilă într-o curbă la dreapta, din dreptul “Turnului Alb”, după care s-ar fi răsturnat într-o prăpastie”, a anunţat, miercuri dimineaţă, IPJ Braşov, conform Stirile Pro Tv.

Foto. Accident Brașov. Mașină răsturnată într-o prăpastie pe drumul de Poiană. 5 persoane rănite 2

„Trei dintre victime au fost transportate la spital pentru investigatii medicale, iar 2 dintre acestea au refuzat transportul.
Toate victimele erau conștiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, conform mytex.ro.

Foto. Accident Brașov. Mașină răsturnată într-o prăpastie pe drumul de Poiană. 5 persoane rănite 3

Previous Story

Braşovul va pregăti piloţi pentru avioanele F-35, de producție americană

Next Story

Brașov. 14 mai, Festivalul Narciselor de la Vad