(Video) Ninge în Poiana Brașov. Starea pârtiilor

Last Updated on martie 16, 2023 În Poiana Brașov ninge, joi dimineață,  atât în partea superioară a masivului Postăvarul, cât și jos, în stațiune. Pe munte, temperaturile au scăzut până la -4 grade Celsius, în timp ce la baza masivului termometrele indică 0 grade Celsius.

Dany Photography: Bună dimineața din Poiana Brașov

Iarna a revenit și în alte zone din Brașov. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au anunțat că avem parte de lapoviță și ninsoare în mai multe zone din centrul țării.

În acest moment ninge slab în zona montană din județele Brașov și Sibiu iar în zonele joase sunt precipitații mixte. Și în zonele înalte din nordul județelor Harghita și Mureș s-a întors ninsoare și se acționează cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante. Vă rugăm să conduceți prudent și să adaptați viteza la condițiile de drum”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov, potrivit brasov.net.

Poiana Brasov:  🌨️ 16.03.2023 🗓️ #March16 #Thursday
🌡 #PoianaBrasov 0°C | #Postavaru -2°C
⌚️09:30 ongoing #snowfall

(Video) Ninge în Poiana Brașov. Starea pârtiilor 1

🟢 Superior: All Slopes. / Toate partiile.
🔴 Inferior: SubTeleferic (top), Lupului (low)
🚡 Telegondola: 09:00 – 16:00 ✅
⛷🏂Telescaun Ruia: 09:00 – 15:45 ✅
🚠🔝 Telecabina Capra: 09:00 – 16:00 ✅
🚠 Telecabina Kanzel: 09:00 – 16:00 ❌

⛷🏂 Teleschi Bradul: 09:00 – 16:00 ✅
⛷🏂Teleschi Stadion: 09:00 – 16:00 ✅
⛷🏂Teleschi Ruia: 09:00 – 15:45 ✅
⛷🏂Telescaun Lupului: 09:00 – 15:45 ❌
⛷🐥 Snowpark Bradul: 09:00 – 16:00 ❌

Emil Farcasanu: „Buna dimineata! 😊 Astazi 16 martie 2023 : Temperatura : – 4 grade in Postavaru` + 0 grade in Poiana. Functioneaza : Telegondola, Telecabina Capra Neagra, Telescaunul Ruia si Teleschiurile Bradul, Ruia si Stadion. Partiile amenajate si in conditii bune in partea superioara, se coboara pana pana jos pe Sulinar si Drumul Rosu. Lupului inferior si Subteleferic inferior, impracticabile!!! Ceata sus!”

Boricean Gigi: „Bună dimineața Dragi prieteni ,Ninge la Poiana Brașov !”

Sania de vară din Poiana Brașov, o nouă etapă birocratică înainte de lansarea licitației de lucrări

Anunțat de mai mulți ani, proiectul amenajării unei sănii de vară în Poiana Brașov este încă etapa birocratică. Astfel, ținând cont că unele documentații urbanistice au expirat, pentru derularea investiției a fost emis un nou certificat de urbanism cu o valabilitate de 24 de luni, anunță Biz Brasov.

După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, partea de proiectare preliminară a „derdelușului pe șine” ar urma să fie definitivată în curând, urmând să fie supusă aprobării Consiliului Local. Mai este de lucru în ceea ce privește clarificarea situației terenului, precum și pentru obținerea unor avize, iar după ce va fi aprobat proiectul de către consilierii locali se va lansa procedura de licitație pentru proiect și execuție.

În bugetul pe acest an pentru această investiție a fost propusă o alocare de 5.182.500 lei.

Previous Story

Aeroportul Brașov. De astăzi, bilete de avion la vânzare spre 8 destinații din Europa, la Mall-ul Coresi. „Puteți găsi în agenția noastră bilete de avion din Brașov către 8 destinații din Europa. Sunt curse de linie, directe”

Next Story

Video Brașov. Incendiu puternic la o casă din Schei. „În imobil se aflau trei persoane”