Aeroportul Brașov. De astăzi, bilete de avion la vânzare spre 8 destinații din Europa, la Mall-ul Coresi. „Puteți găsi în agenția noastră bilete de avion din Brașov către 8 destinații din Europa. Sunt curse de linie, directe”

Last Updated on martie 15, 2023 Brașovenii pot cumpăra de astăzi bilete de avion către 8 destinații din Europa, operate de Dan Air. Biletele sunt vândute de Kron-Tour Lufthansa City Center, cu sediul pe pietonala de la mall-ul Coresi.

Kron-Tour Lufthansa City Center a anunțat: „De miecuri, 15.03.2023, puteți găsi în agenția noastră bilete de avion din Brașov către 8 destinații din Europa. Sunt curse de linie, directe, operate săptămânal, cu excepția destinației Budapesta. Aceasta va fi operată de două ori pe săptămână. Va asteptam pe pietonala la Coresi !”.

Aeroportul Brașov. De astăzi, bilete de avion la vânzare spre 8 destinații din Europa, la Mall-ul Coresi. „Puteți găsi în agenția noastră bilete de avion din Brașov către 8 destinații din Europa. Sunt curse de linie, directe” 1

Reamintim cursele:

Brașov – Barcelona – Brașov (în fiecare marți);
Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (în fiecare miercuri);

Brașov – Budapesta – Brașov (în fiecare marți, duminică);
Brașov – Londra LGW – Brașov (în fiecare vineri)
Brașov – Milano LIN – Brașov (în fiecare luni);

Brașov – München – Brașov (în fiecare sâmbătă);
Brașov – Nürnberg – Brașov (în fiecare joi);
Brașov – Stuttgart – Brașov (în fiecare joi).

Date despre Dan Air

Totodată, foarte mulți nu au auzit de această companie, relativ nou intrată pe piața aviatică, și doresc să afle amănunte în acest sens.

Potrivit zbordirect.com, Dan Air este o companie aeriană din România (cu sediul în București) care oferă servicii ACMI și charter cu o flotă de avioane Airbus. Începând cu iunie 2023, Dan Air plănuiește să opereze primele zboruri regulate de la OTP București (VEZI) și noul aeroport din Brașov.

E un veteran al zborului, pilot și comandant de aeronave de peste 30 de ani. Înainte de Just Us Air (devenită Dan Air), Dan Iuhas a fost pilot la China Southern Airlines, Singapore Airlines, Carpatair, Jetran Air, Medallion Air. A zburat și pentru companiile private ale înalților demnitari ONU.

Date despre Dan Air
De la înființare, Dan Air a operat zboruri cu avioanele și echipajele proprii pentru mai multe companii aeriene din Europa și Orientul Mijlociu, precum Air Serbia, Transavia, Wizz Air, anunță mytex.ro.

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov. A fost semnat procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor pentru 7 componente de infrastructură

Next Story

(Video) Ninge în Poiana Brașov. Starea pârtiilor