Video Brașov. Incendiu puternic la o casă din Schei. „În imobil se aflau trei persoane”

Last Updated on martie 16, 2023 Pompierii brașoveni s-au luptat două ore și jumătate cu focul care a cuprins două case dintr-o gospodărie din Schei, de pe strada Podul Crețului.

În casa cuprinsă de flăcări au ars acoperișul și mansarda pe o suprafață de aproximativ 300 mp, potrivit estimărilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.
Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la un incendiu ce a izbucnit la o casă, situată pe str. Podul Crețului din municipiul Brașov.

Video Brașov. Incendiu puternic la o casă din Schei. „În imobil se aflau trei persoane” 1

În imobil se aflau trei persoane care au fost evacuate. Traficul este blocat la acest moment iar polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului”, au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcecare și un echipaj SMURD, potrivit Monitorul Expres.

În final, pompierii au reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se extindă și la alte case situate în apropiere. Intervenția pentru stingerea incendiului a durat aproximativ doua ore și jumătate, anunță Observator TV.

Previous Story

(Video) Ninge în Poiana Brașov. Starea pârtiilor

Next Story

(Foto) Primăria Brașov a montat primele toalete automatizate. Zonele în care au fost amplasate