Mihai Stoica, beat la Brașov. Leo Strizu: „La „No Problem”. Tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?”

Last Updated on martie 13, 2023 Leo Strizu, fost antrenor la FCSB, dezvăluie că managerul echipei, Mihai Stoica, s-a îmbătat așa de tare încât s-a descălțat, și a băut alcool din pantofi, la discoteca No Problem din Brașov.

N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Mihai Stoica, beat la Brașov. Leo Strizu: „La „No Problem”. Tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?” 1

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată.

Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu pentru prosport.ro.

Leo Strizu a continuat cu atacurile dure la adresa lui Mihai Stoica şi l-a comparat pe managerul general de la FCSB cu un „porumbel voiajor”.

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat.

Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a mai spus Leo Strizu pentru sursa mai sus citată.

Previous Story

Jurnalistul brașovean Marian Olaianos, concediat de Televiziunea Română după ce ar fi bătut și strangulat o colegă: „M-a lovit cu palmele, cu pumnii”

Next Story

Dorian Popa, în cârje, la un concert în Brașov, după operatie. „Sunt la cea mai tare ședere din Brașov”