Dorian Popa, în cârje, la un concert în Brașov, după operatie. „Sunt la cea mai tare ședere din Brașov”

Last Updated on martie 13, 2023 A doua zi după operația pe care a suferit-o la genunchi, Dorian Popa a susținut un moment artistic la o petrecere de majorat din Brașov. Pe rețelele de socializare, cântărețul și-a ținut la curent urmăritorii și a postat imagini de la eveniment.

Sunt la cea mai tare ședere din Brașov. (…) Le mulțumesc celor din staff care, oră de oră, tot miezul nopții, au venit și mi-au pus gheață (n.r. pe genunchi). Și acum ne pregătim și direct la majorat!

Dorian Popa, în cârje, la un concert în Brașov, după operatie. „Sunt la cea mai tare ședere din Brașov” 1

A doua zi după operație, că ne place munca! Și ne place și distracția, în același timp”, a spus Dorian Popa, la secțiunea Instastory, potrivit Can Can.

Apoi, cântărețul s-a pregătit pentru a susține un moment artistic la un majorat, într-un local din Brașov. S-a îmbrăcat și a plecat spre eveniment. În momentul în care a ajuns, în timp ce intra în sala de eveniment în cârje, a fost primit cu aplauze de către invitați. Apoi, Dorian Popa s-a îmbrățișat cu sărbătoritul, s-a așezat pe un scaun și a început să cânte.

Câți bani câștigă lunar Dorian Popa

În fiecare lună, lui Dorian Popa îi intră în cont zeci de mii de euro. “Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro“, a declarat acesta zilele trecute, pentru Antena Stars, conform PRO FM.

După ce și-a cumpărat un bolid de 300.000 de euro, Dorian pare că a prins gustul achizițiilor foarte costisitoare, așa că are în plan să-și ia o mașină care costă dublu.

Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, și-a dezvăluit el visul.

Previous Story

Mihai Stoica, beat la Brașov. Leo Strizu: „La „No Problem”. Tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?”

Next Story

Braşovul a mai obţinut 200 de milioane de lei prin PNRR. Autobuze electrice, trasee de biciclete,  locuinţe pentru tineri, sistem de e-ticketing, staţii de reîncărcare pentru maşini electrice