Dan Alexa, calcule pentru play-off: ”Le știu pe de rost“. Planul B în cazul în care FC Brașov continuă în play-out

Last Updated on martie 3, 2023 FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Unirea Constanța, un meci în care elevii lui Dan Alexa pornesc mari favoriți ținând cont de problemele cu care se confruntă echipa patronată de Vasile Geambazi.

Calculele le știu pe de rost, știu exact ce ar trebui să se întâmple în ultimele două etape, însă șansele reale sunt foarte mici. În primul rând avem nevoie de șase puncte, apoi depindem de alte patru-cinci rezultate, ceea ce e foarte greu.

Dan Alexa, calcule pentru play-off: ”Le știu pe de rost“. Planul B în cazul în care FC Brașov continuă în play-out 1

Pare un meci accesibil cu Unirea, important este să-l tratăm noi foarte serios. Asta le-am și spus jucătorilor, că sunt meciuri din care au doar de pierdut. Dacă jucătorii vor fi relaxați vor avea doar de pierdut. Victoria este vitală pentru noi pentru a mai spera la play-off”, a spus Alexa, citat de Pro Sport.

Referitor la meciul cu ultima clasată, Alexa și-a avertizat jucătorii. ”Pare un meci accesibil, important este să-l tratăm noi foarte serios. Asta le-am și spus jucătorilor, că sunt meciuri din care au doar de pierdut. Dacă jucătorii vor fi relaxați vor avea doar de pierdut.

Mă gândesc doar să să dăm goluri. Dinamo a tratat serios meciul din etapa trecută și în primele zece minute au marcat două goluri și astfel și-au făcut meciul ușor. Victoria este vitală pentru noi pentru a mai spera la play-off”, a mai spus Alexa, potrivit Monitorul Expres.

Alexa și-a făcut strategia și pentru eventualitatea în care FC Brașov va juca în play-out, chiar dacă asta ar însemna un nou sezon ratat pentru clubul brașovean consumator de bani publici.

În cazul în care nu vom accede în play-off, obiectivul ar fi clasarea pe locurile 7-8 și să încercăm să stabilim un lot pentru sezonul viitor. Vrem construim o echipă care să se bată cu șanse reala la play-off, nu cu hei-rup-ul din startul acestui sezon în care s-au făcut multe greșeli”, a spus antrenorul Brașovului.

Intrarea la meciul de pe “Tineretului” va costa 10 lei, iar un bilet la tribuna oficială se va vinde cu 50 de lei, anunță bzb.ro.

Etapa 18
– Oţelul Galaţi – Csikszereda Miercurea Ciuc (vineri, ora 17.00) – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport
– FC Braşov – Unirea Constanţa (sâmbătă, ora 11.00)

– Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa (sâmbătă, ora 11.00)
– Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina (sâmbătă, ora 11.00)

– Concordia Chiajna – Ripensia Timişoara (sâmbătă, ora 11.00)
– CS Comunal Şelimbăr – Dinamo Bucureşti (sâmbătă, ora 12.00) – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport
– Unirea Dej – Metaloglobus Bucureşti (sâmbătă, ora 12.00)

– Politehnica Timişoara – Politehnica Iaşi (sâmbătă, ora 14.30) – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport
– Steaua – Minaur Baia Mare (duminică, ora 11.00) – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport
– Gloria Buzău – Unirea Slobozia (marţi, ora 19.00) – DigiSport, OrangeSport, PrimaSport

Previous Story

Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene

Next Story

Ilona, polițistă din Brașov, locul doi la Campionatul Național de Atletism, proba de 60 de metri viteză