Ilona, polițistă din Brașov, locul doi la Campionatul Național de Atletism, proba de 60 de metri viteză

Last Updated on martie 3, 2023 O polițistă din Brașov a obținut locul doi la Campionatul Naţional de Atletism, la proba de 60 de metri viteză. Una dintre domnișoarele polițist, care a avut și are în continuare performanțe remarcabile în domeniul sportiv, este inspectorul Maria-Ilona Șocu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Pregătire Profesională.

Despre performanțele ei remarcabile din cadrul competițiilor naționale și internaționale organizate de instituțiile de poliție s-a mai scris dar, de data aceasta, Ilona a depășit sfera competițiilor polițienești și a participat, în luna februarie 2023, la etapele Campionatului Național de Atletism. Aici a reușit să se califice în etapa finală a acestuia, la proba de 60 de metri viteză, unde a obținut locul al II-lea la seniori, anunță bzb.ro.

Ilona, polițistă din Brașov, locul doi la Campionatul Național de Atletism, proba de 60 de metri viteză 1

„Acest rezultat de excepție ne face să realizăm că, în spatele tuturor medaliilor obținute la competițiile de atletism de colega noastră, stă o pasiune pentru sportul de performanță, precum și multă disciplină și constanță în tot ce își propune să realizeze. Felicitări Ilona, suntem mândri de tine”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov, potrivit Biz Brasov.

Previous Story

Dan Alexa, calcule pentru play-off: ”Le știu pe de rost“. Planul B în cazul în care FC Brașov continuă în play-out

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov. Continuă zborurile de calibrare. Veștea: „Avem proceduri de zbor care înglobează informaţii despre tot ceea ce înseamnă obstacole, fie ele naturale, reprezentate de zona muntoasă, fie artificiale“