Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene

Last Updated on martie 3, 2023 Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov, eveniment care se va încheia duminică.  Peste 35.000 de oameni sunt așteptați să petreacă pe cinste în cele trei zile ale evenimentului care are loc la baza pârtiei Bradul.

Cei care și-au cumpărat bilet la Massif trebuie să știe că drumul dintre Livada Poștei și Poiana Brașov va fi închis circulației între orele 11:00 și 1:00 dimineața, iar accesul în stațiune se va face cu autobuzele RATBV care vor avea o frecvență din 6 în 6 minute. Călătorii vor fi lăsați în parcarea mare din Poiană, acolo de unde își vor putea ridica și brățările cu care se poate intra în zona festivalului, anunță brasov.net.

Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene 1

Cei care vor să ajungă cu mașina în stațiune pot alege varianta alternativă Râșnov – Poiana Brașov, dar și aici vor fi puse la dispoziție autobuze pentru că și această șosea s-ar putea închide în cazul în care stațiunea se aglomerează.

Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene 2

Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene 3 Astăzi începe Massif Festival, în Poiana Brașov. Programul de vineri pe cele 3 scene 4

Și elicopterul SMURD e pregătit

Potrivit reprezentanților ISU Brașov, aproximativ 20 de pompieri și 16 cadre medicale (medici și asistenți SMURD) vor asigura măsurile de securitate și asistență medicală pentru participanți.
Vor fi organizate două puncte de prim-ajutor și un punct medical avansat pentru acordarea asistenței medicale de urgență (spitale mobile), iar echipaje mixte de pompieri și paramedici SMURD se vor afla în permanență în zona de desfășurare a evenimentului, scrie mytex.ro.

În cazul apariției unor situații de urgență, două ambulanțe și o autospecială pentru transport personal și victime multiple SMURD se vor afla în perimetrul festivalului pentru transportul la spital. O autospecială pentru stins incendii va asigura intervenția rapidă în caz de necesitate.

De asemenea, elicopterul SMURD va putea să intervină dacă va fi cazul, astfel încât persoanele care au nevoie de intervenţie medicală să fie transportate în timp scurt pentru îngrijiri medicale.

Previous Story

(Foto/Video) Studentă din Braşov, căutată de peste 350 de oameni în pădurea de la marginea oraşului Sibiu. Sunt folosite inclusiv drone

Next Story

Dan Alexa, calcule pentru play-off: ”Le știu pe de rost“. Planul B în cazul în care FC Brașov continuă în play-out