(Video) A revenit la Românii au talent. Dumitru Hermeneanu, pensionarul de 87 de ani din Zărnești, a stârnit lacrimi în public cu un monolog emoționant, pe care i l-a dedicat soției care s-a stins din viață

Last Updated on februarie 4, 2023 Dumitru Hermeneanu, pensionarul din Zărnești, județul Brașov, a revenit la Românii au talent, după ce a participat și în sezonul 11. De data aceasta, a stârnit lacrimi în public cu un monolog emoționant, pe care i l-a dedicat soției care s-a stins din viață, conform Pro TV.

Eu mă bucur că am venit și am sosit aici în bune condiții cu sănătatea și mă simt foarte bine. Am vârsta de 87 de ani. Vreau să fie una din cele mai frumoase și senzaționale seri, că știu că sunt în fața milioanelor de oameni și vreau ca să se bucure de ceea ce fac pe scenă.

(Video) A revenit la Românii au talent. Dumitru Hermeneanu, pensionarul de 87 de ani din Zărnești, a stârnit lacrimi în public cu un monolog emoționant, pe care i l-a dedicat soției care s-a stins din viață 1

Am jucat pe scenă tot timpul, am fost la Deva, actor. Am fost coleg cu Stela Popescu, era o femeie extraordinară. Am avut foarte multe spectacole în toată țara.

Am dus această muncă din plăcere și din dragoste pentru oameni și asta m-a determinat să vin și la Românii au Talent. Voința mea e mai puternică decât orice.
Am lucrat și în Uzinele 6 martie ca strungar, 12 ani, după aceea controlor tehnic de calitate. Am doi nepoți”, a mărturisit concurentul de la Românii au Talent, sezonul 13, potrivit wowbiz.ro.

Dumitru Hermeneanu a fost actor la Teatrul de Estradă Deva. A jucat în multe turnee cu Stela Popescu, cu Radu Lian, cu Tică Hanea, etc. Soția era secretară într-o întreprindere, dar îi plăcea arta și teatrul. A jucat și ea în câteva spectacole.

Pe lângă teatru, toată viața Dumitru Hermeneanu a fost pasionat de muzică. Îi place să cânte la chitară, studiind la Școala Populară de Arte. Nu a mers mai departe cu muzica, pentru că teatrul a fost pasiunea lui și i-a dăruit momente de neuitat.

Locuiește împreună cu fiul său și cu nepoții în Zărnești, județul Brașov.

Maria Copacianu: „Felicitări domnului Hermeneanu Dumitru. Cintă toate genurile de muzică, chitara este nedezlipită de dumnealui. Dar talentul de a recita și a spune diverse monologuri este la dumnealui acasă. Felicitări domnule Director. Sunteti genial”

Previous Story

Poiana Brașov. Allen Coliban: „Gondola va urca până la ora 17.00, iar telescaunul până la 16.30”

Next Story

(Video) Avalanșă de mari dimensiuni, mașini distruse, în Munții Făgăraș, Cabana Capra