Poiana Brașov. Allen Coliban: „Gondola va urca până la ora 17.00, iar telescaunul până la 16.30”

Last Updated on februarie 4, 2023 Primăria Brașov anunță că deschide pârtiile din partea inferioară a domeniului schiabil din Poiană și prelungește programul instalațiilor de transport pe cablu.

Continuă veștile bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă: de mâine deschidem și pârtiile din partea inferioară a masivului Postăvarul. Schiorii și snowboarderii vor putea coborî până în Poiană fie pe Drumul Roșu, fie pe Sulinar.

Poiana Brașov. Allen Coliban: „Gondola va urca până la ora 17.00, iar telescaunul până la 16.30” 1

O altă veste bună este că, începând din acest weekend, programul de funcționare al telegondolei și al telescaunului Ruia va fi prelungit. Gondola va urca până la ora 17.00, iar telescaunul până la 16.30, ceea ce le va oferi schiorilor mai mult timp să se bucure de cel mai bun domeniu schiabil din România“, a precizat primarul Allen Coliban.

Pârtiile din partea superioară a muntelui – unde, de asemenea, s-a produs zăpadă artificială – sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 40 de cm.

Vineri s-a schiat în condiții bune în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum și pe pârtiile Kanzel, Doamnei și Ruia, cu ieșire în Drumul Roșu, apoi către telescaunul Ruia. Și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt deschise pentru cei care vor să învețe să schieze.

Instalațiile de transport pe cablu care care au funcționat vineri sunt telecabinele Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion. Ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17.00, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 16.30.

Temperatura era, la ora 9.00, de -11 grade în masiv, și de -4 grade în Poiana Brașov.

Previous Story

(Video) „Două secunde a durat totul”. Primele imagini surprinse de un pasager aflat în autocarul de Brașov răsturnat în Slovenia

Next Story

(Video) A revenit la Românii au talent. Dumitru Hermeneanu, pensionarul de 87 de ani din Zărnești, a stârnit lacrimi în public cu un monolog emoționant, pe care i l-a dedicat soției care s-a stins din viață