Un tânăr de 18 ani a murit la într-un accident rutier produs la ieșirea din Teliu spre Brașov

Last Updated on februarie 15, 2023 Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident rutier produs la ieșirea din Teliu spre Brasov, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie. Alte două persoane au fost rănite.

”Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieşirea din Teliu spre Braşov, soldat cu decesul unei persoane”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Braşov, informează stiripesurse.ro.

Un tânăr de 18 ani a murit la într-un accident rutier produs la ieșirea din Teliu spre Brașov 1

„În data de 14 februarie 2023, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brasov au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc la ieșirea din Teliu spre Brașov, soldat cu decesul unei persoane.

Politistii rutieri, sositi în cel mai scurt timp la fața locului, au constatat cã douã autoturisme au intrat în coliziune la intersectia ce face legatura între localitățile Budila si Dobârlău, în urma impactului rezultând 3 victime, dintre care una a decedat, respectiv un bãrbat în vârstã de 18 ani, șoferul unuia dintre autovehicule.

În continuare se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă, urmând ca, la finalizarea acestora, să se stabilească circumstanțele producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, citat de mytex.ro.

Previous Story

Allen Coliban: „Brașovul își va produce, gratuit, propria energie electrică verde. Am obținut finanțare de peste 40 de milioane de lei”

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov. Turnul virtual de control este funcțional. Veștea: „Conexiunea funcţionează”