Frații Tate și-au început imperiul în Săcele, Brașov. „Nu aveau mașină în acele vremuri – își duceau prietenele la cumpărături în taxiuri”

Last Updated on februarie 6, 2023 Jurnaliștii de la BBC au dezvăluit că frații Tate și-au început imperiul la Săcele, Brașov. Prima adresă românească a lui Andrew Tate este departe de stilul de viață strălucitor pe care a defilat în București înainte de detenție – este o clădire modestă, cu trei etaje, cu pereți galbeni, la o scurtă călătorie cu mașina de Săcele.

Nu există Ferrari aici. O Dacia și o Skoda stau parcate între nămoluri de zăpadă în afara clădirii. În interior este împărțit în mici apartamente funcționale. Aici, în apartamentele 9 și 17, frații Tate au început să-și construiască imperiul de afaceri românesc, potrivit B1Tv.

Frații Tate și-au început imperiul în Săcele, Brașov. „Nu aveau mașină în acele vremuri – își duceau prietenele la cumpărături în taxiuri” 1

Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietățile „în 2015, sau la începutul lui 2016” pentru mai puțin de 35.000 de euro (37.900 USD; 31.425 £) fiecare.

Au plătit în rate pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele de-a dreptul”, mi-a spus el. „Nu aveau mașină în acele vremuri – își duceau prietenele la cumpărături în taxiuri”.

El spune că Andrew s-a mutat aici cu o iubită britanică, Melissa, care și-a cumpărat un al treilea apartament în același bloc.

Dar, potrivit localnicilor, nu era singura femeie care locuia aici cu frații. Mai multe persoane ne-au spus că alte femei fie locuiau în apartamentele lor, fie îi vizita regulat.

Nu am fost prieten apropiat al dumnealor. Pur şi simplu, la noi a fost o chestiune contractuală. Au venit în 2015, ei au venit prin prisma activităţii profesionale pe care o aveau. Erau luptători şi comentatori de gale. Ne-am cunoscut la una dintre gale şi aveau anumite necesităţi locative cu care i-am ajutat la vremea respectivă”, a declarat Vasile Mezdrea, pentru Observatornews.ro, potrivit Spynews.ro.

Ascensiunea către viața de lux din Capitală

Săcele ar putea părea un loc puțin probabil pentru cei doi tineri kickboxeri britanici să înceapă, dar dezvăluie o legătură cu doi oameni care vor juca mai departe roluri cheie în viața lor.

Unul este un om de afaceri pe nume Sebastian Vieru, care i-a adus pentru prima dată pe frații Tate în România în 2014.

Originar din regiunea Brașov, Vieru i-a adus de mai multe ori pentru a acționa ca antrenori și comentatori pentru spectacolele sale de luptă în cuști.

Andrew și Tristan Tate au adus niște bani cu ei din Marea Britanie, dar că averea lor a crescut rapid o dată în România.

Urmărirea acelei bogății – cum a fost făcută și de unde a venit – se crede că face parte din ancheta asupra acuzațiilor de viol și trafic de persoane, care este desfășurată în prezent de unitatea de crimă organizată din România.

Proprietățile din Săcele par să le fi făcut foarte puțin. Le-au vândut câțiva ani mai târziu, când s-au mutat la București, pentru un profit de doar câteva mii de euro.

Dar au părăsit această ascunzătoare de munte cu o nouă afacere: Talisman Enterprises își face banii din portaluri web, potrivit înregistrărilor oficiale din România. Nu a mai înregistrat profit din 2017.

Sebastien Vieru spune că acționează ca exector financiar al companiei, care este înregistrată la o adresă la 15 kilometri de Săcele, deținută până de curând de părinții lui Vieru.

El deține, de asemenea, o participație de 10% într-o companie imobiliară numită War Room Vegas, de asemenea înregistrată la aceeași adresă și deținută parțial de Andrew Tate.

În luna august a anului trecut, potrivit înregistrărilor oficiale românești, atât Andrew, cât și Tristan i-au transferat toate acțiunile din Talisman Enterprises, precum și administrația acesteia.

Transferul companiei către Naghel, cetăţean român, a avut loc la patru luni după ce poliţia a început să cerceteze pe cei doi fraţi. Nu există nicio dovadă că cele două acțiuni sunt legate.

Andrew Tate a strâns milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, unde postează despre un stil de viață generos

Talisman Enterprises este, de asemenea, asociată cu o altă companie care o listează pe Naghel ca unic acționar, administrator și beneficiar; o consultanță de management numită New Era Learning, care a fost înființată în august 2022.

Nu există înregistrări financiare listate pentru companie. O a treia companie, o firmă de consultanță numită Groundbreaking Developments, a fost de asemenea transferată doamnei Naghel în august. În octombrie, a fost vândut unei alte companii deținute de Abigail Tyson, despre care se crede că este un apropiat al fraților Tate.

Naghel este acum ținută în arest preventiv împreună cu frații Tate și cu o altă cetățeană română, Luana Radu. Încă nu au fost aduse acuzații împotriva niciunuia dintre ei.

În ultimele câteva săptămâni, anchetatorii au confiscat o gamă largă de bunuri aparținând celor patru suspecți, inclusiv Talisman Enterprises.

Previous Story

(Video) Avalanșă de mari dimensiuni, mașini distruse, în Munții Făgăraș, Cabana Capra

Next Story

Video Brașov. Șofer amendat pentru că nu și-a curățat mașina de zăpadă