Video Brașov. Șofer amendat pentru că nu și-a curățat mașina de zăpadă

Last Updated on februarie 6, 2023 Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, îi anunță pe șoferi că riscă amenda dacă nu își curăță mașinile de zăpadă. El a postat chiar un video cu un șofer tras pe dreapta, în zona sensului giratoriu din Bartolomeu (intersecția dintre str. Lungă, str. Stadionului și Calea Făgărașului), când a fost oprit de agentul rutier, anunță mytex.ro.

Daniel Zontea: „”𝙉-𝙖𝙢 𝙫𝙖𝙯𝙪𝙩 𝙞𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩𝙖 𝙢𝙚𝙖 𝙥𝙚 𝙘𝙞𝙣𝙚𝙫𝙖 𝙖𝙢𝙚𝙣𝙙𝙖𝙩 𝙥𝙩 𝙖𝙨𝙖 𝙘𝙚𝙫𝙖 (n.r. zăpadă pe geamurile autovehiculelor)… 𝙋𝙪𝙣𝙚𝙩𝙞 𝙚𝙭𝙚𝙢𝙥𝙡𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙘𝙧𝙚𝙩𝙚 𝙨𝙞 𝙖𝙩𝙪𝙣𝙘𝙞 𝙤 𝙨𝙖 𝙘𝙧𝙚𝙙 𝙘𝙖 𝙨𝙞 𝙖𝙢𝙚𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙢𝙖𝙨𝙞𝙣𝙞 𝙣𝙚𝙘𝙪𝙧𝙖𝙧𝙖𝙩𝙚”, mi-a scris ieri un cititor.

Nu arăt eu implicarea polițistilor, un alt cititor a surprins momentul când un astfel de vehicul a fost tras pe dreapta de un coleg de-ai mei”.

Daniel Zontea: Într-o intervenție la radio am zis că nu cred că i-ar da cuiva prin minte să circule cu trotineta electrică în perioada asta.
Mda, pare că nu mă pricep deloc la oameni. Mereu le subestimez curajul (a se înțelege nebunia) 🤦‍♂️”
Video Brașov. Șofer amendat pentru că nu și-a curățat mașina de zăpadă 1

Previous Story

Frații Tate și-au început imperiul în Săcele, Brașov. „Nu aveau mașină în acele vremuri – își duceau prietenele la cumpărături în taxiuri”

Next Story

Școlile din Brașov, cele mai violente din România. 1.500 de acte de violenţă într-un an: atacuri la persoană, atentate la securitatea unităţii şcolare, la bunuri, dar şi alte fapte de violenţă