(Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite

Last Updated on februarie 3, 2023 Un autocar înmatriculat în județul Brașov care transporta români spre Italia s-a răsturnat vineri dimineața, 3 februarie, în nord-vestul Sloveniei.

La scurt timp după ora 5 dimineața, un accident grav a avut loc pe autostrada Pomurska, între Gančani și Murska Sobota, în Slovenia. Un autobuz cu număr de înmatriculare românesc (din Brașov) a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Trei persoane au murit și patru au fost rănite, potrivit presei din Slovenia, anunță stiripeurse.ro.

(Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 1 (Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 2

Cei trei răniți au fost internați la spitalul din Murskosobo. “Deocamdată, niciuna dintre aceste persoane nu se află în pericol de moarte, dar rănile sunt destul de grave și necesită tratament spitalicesc. Toți cei trei răniți au peste 50 de ani”, a declarat directorul spitalului, Daniel Grabar, pentru Radio Slovenia.

(Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 3

Locul accidentului este încă în curs de inspecție, a anunțat Departamentul de poliție din Murska Sobota. Detaliile vor fi prezentate într-o declarație de presă la ora 13.00.

Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă până la ora 11.00 între nodurile Gančani și Lipovci, în direcția Maribor. Banda de circulație este în continuare închisă.

(Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 3

Autocarul era înmatriculat în Brașov

Din primele informații, accidentul din Slovenia s-a produs în jurul orei 5:00, în apropierea orașului Murska Sobota, a transmis poliția slovenă. Pe fotografiile făcute la fața locului se pot observa urmele roților, semn că șoferul a scăpat controlul volanului, iar autocarul a derapat în afara carosabilului, trecând prin parapete, anunță Observator Tv.

(Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 5 (Foto) Autocar din Brașov, grav accident în Slovenia. Trei persoane au murit, patru sunt grav rănite 6

Poliția din Slovenia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Cauza accidentului este încă necunoscută.

Previous Story

Brașov. Mai puține terase în Centrul Istoric. Flavia Boghiu: „E fain să stai vara la terasă în Centrul Vechi. Mai ales pentru turiștii care vin pentru un weekend la Brașov. Dar pentru brașoveni?”

Next Story

(Video) „Două secunde a durat totul”. Primele imagini surprinse de un pasager aflat în autocarul de Brașov răsturnat în Slovenia