Festivalul Massif Poiana Brașov: Acces interzis cu mașinile personale. 10 linii speciale RATBV. Cum ajungi la MASSIF?

Last Updated on februarie 28, 2023 Primăria Brașov anunță că în perioada 3-5 martie, traficul pe ruta DN1E (Brașov – Poiana Brașov) va fi restricționat între orele 11:00-01:00 pentru organizarea festivalului Massif.

În perioada festivalului Massif, în intervalul orar 11:00 – 01:00, accesul în stațiune pe ruta Brașov – Poiana Brașov va fi permis numai transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing, anunță mytex.ro.

Festivalul Massif Poiana Brașov: Acces interzis cu mașinile personale. 10 linii speciale RATBV. Cum ajungi la MASSIF? 1

Cei care sunt cazați în unitățile hoteliere din Poiana Brașov și vor opta pentru deplasarea la festival cu mașina personală vor putea face acest lucru în intervalul orar 11:00 – 01:00, numai pe ruta Râșnov – Poiana Brașov.

BeMassif: „Dragi festivalieri, The moment has come ♥️ și ca să ne asigurăm că ne vedem cu toții veseli în Poiană, we bear (🐻) some news:
În perioada 3-5 martie, traficul pe ruta DN1E (Brașov – Poiana Brașov) va fi restricționat între orele 11:00-01:00
Cum ajungem la MASSIF?

Festivalul Massif Poiana Brașov: Acces interzis cu mașinile personale. 10 linii speciale RATBV. Cum ajungi la MASSIF? 2

🟢 Din Brașov:
By 🚘 (intre orele 01 :00 – 11 :00)
By 🚍 (între orele 08:00-23:30, la fiecare 10 minute):
✅ Linia 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov)
✅ Linia 100 (Gara CFR Brașov – Poiana Brașov)

Prețul unui bilet de adult este de 4 lei și se poate achiziționa prin aplicația 24pay sau cu cardul bancar.

Pentru linia 100, pe strada Lungă, în zona din fața sediului AJOFM, va fi amenajată o stație provizorie doar pentru sensul de urcare spre Poiana Brașov.
Participanții pot accesa platforma oficială RATBV pentru a consulta programul autobuzelor 20 și 100, stațiile la care vor opri mijloacele de transport în comun menționate, dar și alte informații.

🟢Din Râșnov:
By 🚘 (daca esti cazat in Poiana si ai loc de parcare asigurat)
By 🚍 (între orele 08:00 – 00:00, la fiecare 20 de minute):
✅ Linia 130M (pornind de la Park & Ride Râșnov)

Puteți ajunge cu mașina personală până la zona special amenajată Park & Ride din Râșnov (la capătul de linie de la Stadionul Municipal, la intersecţia dintre şoseaua Cristianului, care face legătura între DN73 de la intrarea în Braşov şi Calea Făgăraşului (E68), lângă fostul stadion Municipal), care dispune de un număr limitat de locuri de parcare, continuând călătoria cu autobuzul direct în inima festivalului”.

Pe timpul desfășurării festivalului Massif, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „BUREBISTA” Brașov, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi prezente în Poiana Brașov pe timpul celor 3 zile, atât ziua cât și noaptea pentru a asigura siguranța participanților, conform prevederilor legale, anunță Monitorul Expres. 

Iată sfaturile transmise de jandarmi participanților la cel mai mare festival de muzică și sporturi de iarnă din Europa :

„Pentru o experiență cât mai plăcută, vă invităm la un parteneriat pentru securitate, iar în acest sens va așteptăm la punctele de informare ale Jandarmeriei, care au drept scop facilitarea dialogului dintre participanți și forțele de ordine. Pentru evitarea situațiilor neplăcute, recomandam publicului larg următoarele:

-să respecte recomandările organizatorului și ale forțelor de ordine;
-să evite implicarea în activități care pot aduce atingere liniștii publice iar în cazul în care sunt martori sau victime ale unor fapte antisociale, să anunțe imediat organele de ordine;
-să nu aibă asupra lor bagaje voluminoase, obiecte ori substanțe interzise la deținere;
-să evite consumul excesiv de alcool;
-să nu consume substanțe interzise de lege.

De asemenea, vă reamintim că este interzisă prezența la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului.
Este important de reținut faptul că nu vom tolera nicio abatere de la normele legale și vom lua măsurile prevăzute de lege sancționând orice faptă de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

Previous Story

Mâine vor suna 53 de alarme din Brașov și Poiana Braşov

Next Story

Urban Invest construiește cel mai înalt bloc turn din Brașov, 70 de metri. „ Va fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și va modifica linia de orizont a orașului”