Urban Invest construiește cel mai înalt bloc turn din Brașov, 70 de metri. „ Va fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și va modifica linia de orizont a orașului”

Last Updated on martie 1, 2023 Brașovul se va îmbogăți cu un bloc turn de 70 de metri care va modifica linia de orizont a orașului. Dezvoltatorul Urban Invest a început anul trecut lucrările și la ultima etapă a ansamblului de pe strada Carpaților nr. 93, respectiv zona de funcțiuni mixte, unde ar urma să fie ridicată și cea mai înaltă clădire de la poalele Tâmpei, cu o înălțime de 70 de metri, anunță Biz Brasov.

Recent, Primăria Brașov a emis autorizația de construire pentru acest imobil, care ar urma să aibă două subsoluri, parter și 20 de etaje, pe strada Carpaților. Potrivit documentului, clădirea va funcționa ca aparthotel cu 157 de unități de cazare, iar până la cel de-al doilea etaj va avea o serie de alte funcțiuni complementare.

Urban Invest construiește cel mai înalt bloc turn din Brașov, 70 de metri. „ Va fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și va modifica linia de orizont a orașului” 1

Procentul de ocupare a terenului este de 5,77% și ar urma să fie amenajate și 66 de locuri de parcare. Durata de execuție potrivit autorizației este de 36 de luni.

Urban Plaza este cel mai ambițios proiect imobiliar al nostru. Suntem determinați să demonstrăm că se poate și mai bine, prin experiența acumulată, parteneriate unice, soluții ingenioase și o permanentă preocupare pentru lucrul bine gândit și făcut, încă de la început.

Turnul de 70 de metri înălțime va fi un veritabil reper vizual al lucrului bine făcut și va modifica linia de orizont a orașului. Pe cele 10 hectare ale ansamblului rezidențial, mii de oameni vor descoperi un loc gândit pentru o viață mai bună, mai frumoasă.

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest îşi doreste ca acest nou proiect imobiliar de pe strada Carpaţilor să devină un nucleu social, punând la dispoziţia viitorilor locatari o diversitate a serviciilor, cu oportunităţi comerciale, hoteliere, dar şi de relaxare atât într-un parc dispus pe o suprafaţă de 10.000 de mp, cât şi într-un centru de fitness şi spa sau în atmosfera restaurantelor şi cafenelelor.

Previous Story

Festivalul Massif Poiana Brașov: Acces interzis cu mașinile personale. 10 linii speciale RATBV. Cum ajungi la MASSIF?

Next Story

Zăpada ortopedică. Două pârtii din Poiana Braşov au fost deja închise. „Este un amestec de zăpadă naturală cu zăpada artificială. Schiul se îngroapă la peste jumătate din grosimea lui”