Aeroportul Brașov. Interes uriaș la angajări. Veștea: „Dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou”

Last Updated on februarie 2, 2023 Adrian Veştea, președintele CJ Brașov, a remarcat joi dimineață, într-o conferință de presă, interesul uriaș pentru angajările de la Aeroportul Brașov.

Cred că dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou. Cu siguranţă, procedurile vor fi făcute transparent, se vor căuta persoane competente pe domeniile respective de activitate, iar cei care doresc să lucreze aici trebuie să aibă o pregătire extrem de bună.

Aeroportul Brașov. Interes uriaș la angajări. Veștea: „Dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou” 1

Dacă ne raportăm la Direcţia Economică, trebuie să avem persoane cu calitatea de expert contabil, care ştiu să pregătească documentaţii financiar-contabile, cei care sunt pe contabilitate primară la fel, pe partea juridică la fel (…)

Îi vezi pe foarte mulţi că îşi fac tot felul de aprecieri, ei consideră că dacă ştiu nişte limbi străine, li s-ar potrivi să lucreze la aeroport.

Nu, nu este suficient să ştii nişte limbi străine, este necesar să ai competenţă pe domeniul de activitate pe care vrei să lucrezi, pentru că va urma o activitate extrem de riguroasă, iar orice om care nu performează va trebui înlocuit de altcineva, cineva care să-i preia munca”, a afirmat Adrian Veştea, citat de G4Media.

În prezent, Regia Aeroportul Internaţional Ghimbav Braşov RA funcţionează cu un număr minimal de angajaţi (7, dintre care 6 pe posturi de execuţie), restul de până la aproximativ 70 de persoane urmând să fie selectate în perioada următoare, până la operaţionalizarea aeroportului, în luna iunie.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veșetea, a anunțat în această dimineață că este convins că „în primul an, Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav va avea peste 150.000 de pasageri”. „Vorbeam cu David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, și îi spuneam că este posibil să ajungem în primii ani la 300.000 de pasageri anual”, a mai precizat sursa citată.

Veștea a mai spus că investiția totală în Aeroportul Brașov – Ghimbav se ridică la peste 300 de milioane de euro și a readus aminte că primele zboruri vor avea loc în 15 iunie. „Lunile februarie și martie sunt tot luni de muncă, invizibilă pentru unii, dar după aceea vom putea veni și cu alte date despre zborurile din Brașov”, a arătat șeful CJ Brașov, citat de Biz Brasov.

Previous Story

(Foto) Mașină din Brașov lovită într-o intersecție din Sibiu. O tânără a fost transportată la spital

Next Story

Brașovul Verde. Primăria a blocat reautorizarea stației de asfaltare de pe strada Lanurilor. Urmează fabrica de var de pe Carierei