(Foto) Mașină din Brașov lovită într-o intersecție din Sibiu. O tânără a fost transportată la spital

Last Updated on februarie 2, 2023 Un șofer de 24 de ani din Brașov a fost implicat într-un accident în zona Liceului Energetic din Sibiu.

O fată de 20 de ani a ajuns la spital cu numeroase contuzii ca urmare a faptului că mașina în care se afla a fost lovită de autoturismul unui șofer care nu a respectat semnele de circulație.

(Foto) Mașină din Brașov lovită într-o intersecție din Sibiu. O tânără a fost transportată la spital 1

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:30 a zilei de miercuri, în intersecția dintre străzile Electricienilor și Vasile Aaron.

”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Electricienilor, un conducator auto în vârstă de 26 de ani a pătruns pe str. V. Aaron fără a acorda prioritate unui autoturism condus de către un bărbat în vârsta de 24 de ani din județul Brașov”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

(Foto) Mașină din Brașov lovită într-o intersecție din Sibiu. O tânără a fost transportată la spital 2 (Foto) Mașină din Brașov lovită într-o intersecție din Sibiu. O tânără a fost transportată la spital 3

În cadrul accidentului a fost rănită o fată aflată în mașina care circula regulamentar. ”Echipajul a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o tânără de 20 de ani politraumatizată”, transmit reprezentanții SMURD Sibiu.

Previous Story

Programul festivalului Massif, din Poiana Brașov. Ce trupe/DJ vin și cât costă abonamentele și biletele de o zi

Next Story

Aeroportul Brașov. Interes uriaș la angajări. Veștea: „Dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou”