(Video) Ninge în Poiana Brașov. La Sinaia se deschide sezonul de schi

Last Updated on ianuarie 13, 2023 Ninsoare în Poiana Brașov dar sezonul de schi nu poate începe. La primele ore ale dimineții termometrele arătau 0 grade Celsius, iar maxima zilei ajunge la 6 grade Celsius, o temperatură anormal de ridicată pentru această perioadă a anului.

Pentru că nu este suficient de frig, administratorii domeniului schiabil nu pot să pornească tunurile și lănciile care produc zăpadă artificială pentru a începe să amenajeze pârtiile din Postăvarul, spun cei de la brasov.net. În schimb, a început sezonul de schi la Sinaia.

Visit Brasov Romania: „Bună dimineața, Brașov!Acum in Poiana Brasov!”

Poiana Brasov: „🌨️ Update 22:30 – Ninge peste tot!
❄️ 10:30pm – It snows everywhere!”

Se deschide sezonul de schi în Sinaia

Sezonul de schi se deschide vineri și în stațiunea Sinaia. Este vorba de pârtiile de la cota 2.000, aflate în golul alpin. Tarifele pentru un skipass diferă în funcție de zilele săptămânii, potrivit Europa FM.

Maria Florică, reprezentant al Administratorului Domeniului Schiabil din Sinaia:

Vorbim despre pârtiile Valea Dorului variantă, Valea Soarelui 1 și 2, Lăptici 1 și 2 și Genune, Călugărul 1 și 2, deservite de telescaunul Soarelui, telescaunul Dorului și teleschi Călugărul și banda de începături de la Cota 2.000. Sunt 12 kilometri de pârtii amenajate, mai jos nu se poate, nu avem strat suficient, și așa am fost la doi pași de ploaie chiar și sus.

Previous Story

Încep angajările la Aeroportul Brașov. 51 de posturi disponibile. „Momentan este gândită pentru un program de 12 ore”

Next Story

FC Braşov şi-a luat atacant din SuperLiga. “Transferul la FC Brașov înseamnă un pas înainte, pentru că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc”