Încep angajările la Aeroportul Brașov. 51 de posturi disponibile. „Momentan este gândită pentru un program de 12 ore”

Last Updated on ianuarie 12, 2023 Autoritățile județene anunță că încep angajările pentru Aeroportul Brașov, în condițiile în care acesta va fi pus în funcțiune în luna iunie. La început, Aeroportul va avea program redus, doar 12 ore pe zi.

Directorul Alexandru Anghel a declarat pentru MyTEX că vor fi scoase la concurs cel puţin 51 de posturi, numărul putând creşte. Astfel, în scurt timp, la Aeroportul Internaţional Braşov vor fi disponibile 51 de job-uri, concursurile urmând să înceapă în luna februarie.

Încep angajările la Aeroportul Brașov. 51 de posturi disponibile. „Momentan este gândită pentru un program de 12 ore” 1

Încep angajările la Aeroportul Braşov. „Am făcut deja un draft de buget. Organigrama cuprinde 51 de posturi, dar momentan este gândită pentru un program de 12 ore. Dacă se va constata că este nevoie de un program de 24 de ore, va creşte şi numărul angajaţilor.

Vor fi mai multe etape în care vom face interviuri şi angajări. Este important ca oamenii să trimită CV-uri ţintit, pentru posturile pentru care optează. Pentru asta e nevoie să aştepte puţin, să venim cu toate detaliile. Noi vom oferi aceste detalii în scurrt timp.

Vom face anunţuri în presă, vor fi disponibile şi pe site-ul Consiliului Judeţean, poate şi pe site-ul Aeroportului. Primele posturi vor fi scoase în scurt timp, cel mai probabil în luna februarie. Apoi, vom continua în mai multe etape, până când vom completa toate posturile de care este nevoie”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel.

Aradul va dirija zborurile de pe Aeroportul Brașov

Cum va funcționa sistemul? Practic, controlorii de trafic aerian din Arad vor avea monitoare care vor reda imaginile de la Aeroportul Brașov, iar aeroportul va fi dotat cu o sumedenie de senzori și, cu ajutorul acestora, arădenii vor putea dirija zborurile ce vor fi operate de pe cel mai nou aeroport românesc, anunță aradon.ro.

Direcţia Serviciilor de Navigaţie Aeriană Regională (DSNAR) Arad este una dintre cele patru direcții regionale ale ROMATSA, având în subordine direcțiile din Timișoara, Oradea și Satu Mare.

Zboruri programate din Aeroportul Brașov spre Turcia și Grecia, la o zi după termenul de deschidere

Alexandru Anghel, director Aeroport Brașov: Noi le mulțumim companiilor, putem să spunem că este un act de curaj, ca trăim în România și multe lucruri vedem că se anunță la o anumită dată și nu se termină.

Durata anunțată a zborurilor de la Brașov este de două ore și cinci minute, pentru Creta și de două ore, pentru Antalya, anunță Observator Tv.

Previous Story

Zoo Brașov. Puiul vedetă de maimuță Colobus are două săptămâni și stă toată ziua în brațe. „Când mama își ia un pic de timp liber sau mănâncă, atunci dă puiul în grija partenerului sau altei femele”

Next Story

(Video) Ninge în Poiana Brașov. La Sinaia se deschide sezonul de schi