FC Braşov şi-a luat atacant din SuperLiga. “Transferul la FC Brașov înseamnă un pas înainte, pentru că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc”

Last Updated on ianuarie 13, 2023 Conducerea clubului FC Brașov anunță că l-a convins pe atacantul Ştefan Blănaru să semneze un contract pentru a ajuta echipa să prindă un loc de play-off. În turul campionatului a fost un om de bază la CS Mioveni, jucând în 14 meciuri pentru echipa din judeţul Argeş.

De-a lungul carierei, atacantul de 33 de ani are peste 80 de meciuri în Liga 1 la FC Hermannstadt şi CS Mioveni. În cariera sa de fotbalist profesionist a mai jucat la echipe precum Ripensia Timişoara, “Poli” Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Turris Turnu Măgurele în Liga a 2-a.

FC Braşov şi-a luat atacant din SuperLiga. “Transferul la FC Brașov înseamnă un pas înainte, pentru că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc” 1

Atacantul este un “marcator înnăscut”, având înscrise 50 de goluri în primele două ligi ale României.

Transferul la FC Brașov înseamnă un pas înainte, pentru că este o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Am venit cu inima deschisă și sper să ne atingem obiectivele propuse de conducere, de antrenor și de toată lumea care iubește acest club.

Am venit cu dorința de a face cât mai multe lucruri bune în aceste ultime trei meciuri din sezonul regular. Și cel mai important, dacă se poate și ne ajută rezultatele, să prindem play-off-ul. Eu zic că este un obiectiv realist calificarea în play-off.

Cei care suntem acum la club și cei care o să mai vină o să ne putem lupta pentru a ajunge între primele 6 echipe din Liga a 2-a. Deși nu va fi ușor deloc, pentru că nu depindem doar de noi. Sunt formații cu unu-două puncte în fața noastră și cu program mai accesibil. Voi da totul pentru a ne atinge obiectivele.”, a spus Ştefan Blănaru imediat după semnarea contractului cu FC Braşov, potrivit Monitorul Expres.

Bogdan Petric este noul manager general de la FC Braşov

Staff-ul administrativ de la FC Braşov are în componenţă un nou membu. Bogdan Petric a fost numit în funcţia de manager general al clubului.

Este o mare bucurie, onoare și responsabilitate să mă alătur proiectului FC Brașov. Am venit 100% dedicat și motivat să dau tot ce ține de mine, astfel încât, alături de echipă, să aducem clubul la un nivel de organizare exemplar, iar rezultatele, pe toate planurile, să fie în concordanță cu greutatea și renumele siglei pe care o purtăm lângă inimă.

Sunt conștient că alături de întreaga echipă avem mult de muncă, însă sunt gata să fac sacrificiile necesare și să muncesc zi și noapte pentru a reuși să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc un FC Brașov implicat în comunitatea locală, un club care să construiască, să își cinstească istoria și gloriile care au îmbrăcat acest tricou, să fie organizat, transparent și normal, un club care să scrie noi file de istorie în fotbalul românesc.

Voi rămâne la FC Brașov atât timp cât voi simți că pot aduce valoare, că prezența, experiența și profesionalismul meu vor aduce un plus și normal, atât timp cât voi fi dorit de persoanele care mi-au acordat încrederea. Așadar, indiferent că voi sta şase luni, un an sau doi ani, tot ce pot promite e că voi fi dedicat 100% obiectivelor ce trebuiesc îndeplinite. Tot ce am construit a fost pe integritate, respect, competență, empatie, plus cei mai importanți piloni ai vieții: Dumnezeu și Familie, valori pe care am clădit totul.”, a transmis Bogdan Petric după semnarea contractului cu FC Braşov, potrivit Ziarul Unirea.

Previous Story

(Video) Ninge în Poiana Brașov. La Sinaia se deschide sezonul de schi

Next Story

Braşovul va avea un parc fotovoltaic uriaș. Energie electrică pentru școli, grădinițe, clădiri publice, iluminat dar şi pentru instalaţiile de producere a zăpezii artificiale