Video Brașov. Cât s-a construit din Sala Polivalentă

Last Updated on ianuarie 17, 2023 Continuă lucrările început în luna septembrie la Sala Polivalentă din Brașov. Aceasta se construiește pe locul fostului stadion Municipal, din Bartolomeu. După excavare, fundația a început să capete contur.

În luna septembrie a anului trecut, Compania Națională de Investiții a transmis către Asocierea MIS Grup SRL, Electrogrup S.A. și Energosteel ART SRL ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea ,,Complexului Multifuncțional – Sală Polivalentă, municipiul Brașov”, conform contractului semnat la începutul lunii iulie, anunță Realitatea Brașov.

Video Brașov. Cât s-a construit din Sala Polivalentă 1

Durata de construire a acestei săli este de 36 de luni. Valoarea lucrărilor fiind de 356,7 milioane de lei, din care cea mai mare parte este acoperită de CNI, Primăria Brașov va suporta 3,5% din cheltuieli.

Această sală va fi construită în locul fostului Stadion Municipal și, conform proiectului tehnic, va avea o capacitate de 10.059 de locuri, în condițiile unei utilizări flexibile,și este destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale, cu respectarea normelor în domeniu, care să permită omologarea ei la standarde naționale și internaționale și care să asigure organizarea unei mari varietăți de competiții sportive, conform brasov.net.

Previous Story

Criminalul din Bran a fost găsit de câinele polițist Bata. S-a oprit în dreptul gardului locuinței criminalului și nu s-a mai mișcat din loc

Next Story

Aeroportul Brașov are suficient curent electric pentru deschidere. Adrian Veștea: „Puterea pe care o avem în prezent este suficientă în conformitate cu precizările Societății de Distribuție a Energiei Electrice”