Tatăl criminalului din Bran: „Băiatul meu nu era agresiv. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”

Last Updated on ianuarie 17, 2023 Tatăl suspectului criminal din Bran a făcut mai multe declarații. Mama pompierului a spus că tatăl criminalului ar fi și el complice la această crimă din Bran. Ar fi luat toporul și l-ar fi băgat în butoiul cu apă, iar tatăl individului ar fi știut planul diabolic făcut cu premeditare. Sunt acuzații extrem de grave.

Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Mama lui Nicu e o ticăloasă mare dacă spune că eu știam. E și fina mea și cumnată, dar e o ticăloasă de femeie dacă a spus că eu sunt complice. Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu ca aici să încremenesc dacă eu am știut de treaba asta” a declarat tatăl criminalului din Bran, citat de  RTV.

Tatăl criminalului din Bran: „Băiatul meu nu era agresiv. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament” 1

Întrebat ce a avut fiul său cu Nicu și cu Alexandra de i-a omorât, tatăl criminalului a spus că: „Ne-au făcut aici un șanț, ne-au rupt instalația de apă. N-am avut probleme, eu nu știu ce s-a putut întâmpla. Ce depresie să aibă băiatul meu?

A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă și că nu poate să i se dea tratament. Nu era agresiv băiatul meu că eu am lucrat cu el și am stat cu el aici. Eu stau în pod acolo, eu habar n-am avut de el. Am crezut că e la serviciu”.

Mama lui Nicu a mai spus că, atunci când erau mai tineri, tatăl criminalului a amenințat-o că o omoară. „Doamne! Și ce a făcut? A făcut vreo plângere sau ceva dacă eu am amenințat-o? Ce nebună de femeie! Cum a putut să spună așa ceva? Ticăloasă! Așa ceva eu nu pot să-mi dau seama”, a spus tatăl presupusului criminal.

Bărbatul din comuna Bran suspectat că şi-a ucis vărul şi pe soţia acestuia pe motiv că avea cu bărbatul mort un litigiu privind un teren a fost arestat preventiv, marţi după amiază, anunță stiripesurse.ro.

Potrivit procurorilor, suspectul, care a recunoscut că i-a atacat pe cei doi soţi cu un cuţit, spunând în schimb că nu a folosit toporul pentru a-i ucide, nu are antecedente penale.

Conform procurorilor, la locul faptei au fost găsite probe materiale, nu şi autorul, care a plecat după uciderea celor doi soţi. Anchetatorii au obţinut un mandat de percheziţie pentru a intra în locuinţa suspectului, care este vecin cu victimele. Tatăl bărbatului le-a deschis anchetatorilor uşa, în timp ce suspectul s-a refugiat în podul casei.

Acesta era înarmat cu un cuţit, ameninţând că se omoară, atunci când poliţiştii de la acţiuni speciale au ajuns în podul casei şi chiar s-a zgâriat cu cuţitul.

A avut loc o negociere, cei de la acţiuni speciale au un om pregătit pentru astfel de situaţii şi negocierile au fost şi s-au terminat lucrurile fără acte victime. În faţa negociatorului a cedat, a înţeles probabil” a declarat procurorul Adrian Radu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Previous Story

Crima dublă. Fratele paramedicului ucis acuză: „Tatăl lui cu siguranță, vă spun 100%, că a știut tot! Tatăl lui nu era șocat la stradă”

Next Story

Tatăl criminalului de la Bran: „Avea o agitaţie. Şi cu mine a fost agresiv”