Tatăl criminalului de la Bran: „Avea o agitaţie. Şi cu mine a fost agresiv”

Last Updated on ianuarie 18, 2023 Tatăl criminalului de la Bran spune că fiul său ar avea ceva probleme psihice, ar fi fot chiar internat dar medicii nu ar fi vrut să-i dea medicamente.

Cei doi tineri soți au fost omorâți pentru o bucată de pământ și o streașină. De ani de zile au fost motive de ceartă, procese, discuții și ură. Criminalul este chiar vărul bărbatului de 38 de ani și vecin deopotrivă, cu care se certa pentru o bucată de pământ. Într-un exces de furie, bărbatul a dat buzna în casa celor doi soți și i-a ucis cu sânge rece pe amândoi.

Tatăl criminalului de la Bran: „Avea o agitaţie. Şi cu mine a fost agresiv" 1

Ura dintre cei 2 veri s-a născut în momentul în care Nicolae Pepene a început să își construiască o casă lângă vărul său.

Dușmănie de la un șanț. A vrut să se racordeze la apă și el a venit la o juma de metru pe lângă casa mea și a făcut șanțul așa. În unele locuri a trecut pe terenul meu“, spune Ioan Pepene, tatăl suspectului dublei crime de la Bran, potrivit Antena 3. 

A făcut căsuța aia mâna lui și prin munca lui și a spus că nu se însoară până nu termină casa nu mă în sor până nu termin casa. Să stau eu în casa mea cu soția mea. Erau foarte fericiți“, spune o vecină.

Inculpatul nu a recunoscut fapta în întregime, în sensul că din declarație date a recunoscut numai împunsăturile cu cuțitul, nu și agresiunea cu toporul“, spune Adrian Radu, procuror.

Tatăl acestuia a povestit că atacatorul ar avea probleme psihice declanșate odată cu moartea mamei lui.

Ține mult la ea. Ținea mult de tot. Și când am murit în 2015 și el de-atuncea mi s-a părut mie că s-a schimbat. Avea așa o agitație. A fost internă la psihiatrie în Brașov. Nu l-a ținut mult și a zis că nu pot să-i dea medicamentul ăla. Adică că ăla e pericol, dacă el dă, ori more, or trăiește.

A făcut odată, adică n-a tras așa, m-a luat de haine. Oi fi zis și eu ceva care nu i-a convenit și m-a dat jos acolo“, a mai povestit tatăl bărbatului.

Bărbatul a vorbit și despre dușmănia veche care diviza familia Pepene. Tatăl său și tatăl celui pe care l-a ucis sunt frați, dar nu s-au iubit niciodată, anunță Stirile Pro Tv.
Ion Pepene, tatăl suspectului: „M-a dușmănit toată viața, că a văzut că mă descurc, că pot să mă descurc mai bine ca ei. Oameni răi, fără suflet în ei”.

Părinții bărbatului ucis spun că lupta pentru avere a dus la ură.
Elena Pepene, mama lui Nicu: „Ion Pepene, tatăl lui Daniel, îi ziceau fratii Balaurul. Că era om rău, s-a judecat și cu sora pentru un păr”.

Ilarie Pepene, tatăl lui Nicu: „De la pamânt, că în pământ se duc toți”.

Reporter: N-ați încercat să vă împacați?
Ilarie Pepene: „Ei stau numai amândoi în cușca aia, mă duc eu în casă la ei?”

Previous Story

Tatăl criminalului din Bran: „Băiatul meu nu era agresiv. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”

Next Story

Brașov. Pasaj auto suprateran de traversare a căii ferate din Bartolomeu