Brașov. Pasaj auto suprateran de traversare a căii ferate din Bartolomeu

Last Updated on ianuarie 18, 2023 Revine în discuție construcția unui pasaj în Bartolomeu pentru a debloca traficul auto. Pasaj suprateran de traversare a căii ferate din Bartolomeu Nord. Asta vor să facă autoritățile locale, după ce traficul în zonă este tot mai aglomerat de la o zi la alta.

De-a lungul timpului au fost analizate mai multe variante pentru a rezolva problema traversării căii ferate care desparte Bartolomeu Nord de oraș. Din păcate, vorbim și de o zonă istorică. Avem în apropiere Biserica Bartolomeu, un monument istoric.

Brașov. Pasaj auto suprateran de traversare a căii ferate din Bartolomeu 1

În acest moment, odată cu dezvoltarea proiectului de modernizare și extindere a străzii Institutului, acel proiect conține și un pasaj suprateran de traversare a căii ferate, ceea ce ar facilita trecerea pentru cetățenii care locuiesc în Bartolomeul Nou”, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei Brașov, Sorin Toarcea, potrivit Radio Romania Brasov.

Precizarea Primăriei vine în contextul în care tot mai mulți brașoveni s-au plâns la Prefectură de traficul infernal, de la orele de vârf, de la intersecția străzilor Lungă, Stadionului și Calea Făgărașului.

Mii de apartamente s-au construit în ultimii ani în noul cartier Avantgarden, însă accesul se face tot pe aceleaşi străzi ca înainte de construirea cartierului. Astfel, la orele de vârf, zona este paralizată din punct de vedere al traficului, iar locuitorii sunt nemulţumiţi, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Tatăl criminalului de la Bran: „Avea o agitaţie. Şi cu mine a fost agresiv”

Next Story

Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran. „A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso”