Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran. „A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso”

Last Updated on ianuarie 18, 2023 Tot mai multe detalii duc la concluzia că ucigașul din Bran ar avea probleme psihice. Urmează ca judecătorii să stabilească dacă a avut discernământ la data faptei.

Dincolo de acest conflict lumesc, care ar fi dus în cele din urmă la moartea dramatică a celor doi tineri, se află o adevărată discordie augumentată de simptomele specifice bolii de care suferea bărbatul acuzat acum de omor, anunță newsbv.ro.

Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran. „A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso” 1

Daniel era suferind și se afla în tratament pentru o afecțiune medicală serioasă. A fost internat într-un spital de specialitate și chiar a încercat să-și găsească alinare la mănăstirea Buciumeni.

Își pierduse mama, o femeie religioasă, în urmă cu șapte ani, iar de atunci n-ar mai fi avut liniște. Și el era credincios, doar că boala de care suferea i-a afectat judecata și l-a aruncat într-un delir religios cu final tragic.

Anchetatorii au găsit un bilet incriminatoriu în casa bărbatului acuzat de dubla crimă din Șimon, jud. Brașov.

A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso în care erau consemnate diverse lucruri, dar ceea ce i-a atras atenția procurorului era referirea la mama sa care a ajuns în rai și că el va ajunge în iad”, a informat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Pasaj auto suprateran de traversare a căii ferate din Bartolomeu

Next Story

Criminalul din Bran, posibil să fi avut un complice. Acesta acuză victimele că i-ar fi făcut vrăji. „Invocă vrăjitorie și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji”