Criminalul din Bran, posibil să fi avut un complice. Acesta acuză victimele că i-ar fi făcut vrăji. „Invocă vrăjitorie și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji”

Last Updated on ianuarie 18, 2023 Poliția anchetează dacă ucigașul din Bran ar fi avut un complice, în condițiile în care victimele au prezentat înțepături cu cuțitul dar au murit după ce au fost lovite cu toporul. Încă de la reținerea lui, ucigașul a recunoscut că le-a lovit pe victime cu cuțitul dar nu recunoaște că le-a lovit și cu toporul. Rămâne ca polișiștii să stabilească dacă au fost doi ucigași, unul cu cuțitul, altul cu toporul.

„În acest moment avem nişte concluzii referitor la moartea celor două victime, în sensul că au fost agresiuni cu corp tăietor-înţepător – cuţit – dar moartea a survenit în urma loviturilor cu corpul tăietor-despicător, respectiv toporul”, a anunţat, miercuri după amiază, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Rotaru, potrivit RTV.

Criminalul din Bran, posibil să fi avut un complice. Acesta acuză victimele că i-ar fi făcut vrăji. „Invocă vrăjitorie și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji” 1

În urma investigațiilor medico-legale s-a mai stabilit că femeia ucisă nu era însărcinată. În perioada următoare se va dispune o expertiză de ADN fiindcă în casa celor doi soți au fost descoperite mai multe mijloace de probă – articole vestimentare, urme de încălţăminte – pentru a se verifica dacă a existat şi un alt participant la crimă, întrucât nu se poate exclude, în această fază, o astfel de ipoteză.

Nu există alte indicii în acest sens, dar nu putem exclude în această fază, o astfel de ipoteză”, a subliniat procurorul, referindu-se la posibilitatea existenţei unui al doilea agresor.

Porucorii au descoperit și un bilet scris de suspect, în care acesta făcea afirmații din care ar putea rezulta că starea lui de sănătate mintală ar fi fost afectată. Bărbatul a scris că mama s-a a mers în rai, însă el va ajunge în iad.

Sunt indicii că ar fi fost afectată starea dumnealui mintală, indicii că n-ar fi fost cea firească, în sensul că face referire la divinitate în mai multe rânduri, în sensul că se referă la mama sa decedată și care ar fi ajuns într-un loc mai bun, în timp ce dânsul prefigurează o altă soartă și invocă vrăjitorie.

Da, invocă vrăjitorie și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji”, a mai spus Adrian Radu, citat de Adevarul.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri de 38 și 32 de ani au fost ridicate astăzi de la Medicina Legală. Sicriele au fost duse chiar acasă la cele două victime, acolo unde va avea loc priveghiul.

Slujba de înmormântare este programată pentru vineri, anunță brasov.net.

Previous Story

Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran. „A fost găsit un bilet scris pe o foaie față-verso”

Next Story

(Foto/Video) Autostrada Brașov –Făgăraș. CNAIR a început primele foraje geotehnice